Elazığspor 3 puana kilitlendi

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un basın sözcüsü Cengiz Gülaç, hafta sonu sahalarından MKE Ankaragücü ile oynayacakları maçı iyi bir futbol oynayarak kazanıp taraftarları mutlu etmek istediklerini söyledi.

Haberler 24.08.2017 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gülaç, kulüp tesislerinde düzenlenen basn toplantsnda, geçen hafta Eskiehirsporu deplasmanda 2-1 yenerek 3 puan aldklarn hatrlatarak, bu galibiyetin takmn moral ve motivasyonunu artrdn belirtti.

Bu hafta MKE Ankaragücü karlamasnda her eyden önce iyi bir oyun ortaya koyacaklarn aktaran Gülaç, Kötü bir oyunla galibiyet almak m yoksa iyi bir oyunla ilk haftadaki Altnordu maçnda olduu gibi kaybetmek mi dersiniz. Kötü bir oyunda belki galibiyet bir hafta veya iki hafta gelir, ancak ondan sonra gelmez. nallah iyi bir oyunla taraftarmzn da mutlu olaca bir skor elde edip 3 puan alacaz.

Ankaragücü maçnn biletlerinin sata çktn açklayan Gülaç, VIP tribünün 50, kapal tribünün 20, maraton tribünün 10, kale arkas ve misafir tribünü biletlerinin ise 5 liradan sata sunulduunu bildirdi.

Takm kaptan Onur Güney de ligin ilk haftasnda iyi oynamalarna ramen Altnordu karsnda aldklar malubiyeti, Eskiehir maç ile telafi ettiklerini dile getirdi.

Elazsporun her iki maçta ortaya koyduu oyunla herkesin beenisini kazandn dile getiren Onur, MKE Ankaragücü karlamasnda da iyi bir oyunla 3 puan alacaklarna inandklarn kaydetti.

Ana Sayfaya Git