Elazığspor, teknik direktör Bektaş'la anlaştı

TFF 1'inci Lig takımlarından Elazığspor'da Ogün Temizkanoğlu'nun istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine, daha önce de bordo beyazlı kulüpte görev yapan Bayram Bektaş ile İstanbul'da yapılan görüşme sonunda 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Bektaş'ın bir kaç günü içinde Elazığ'a gelip sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Haberler 11.11.2016 - 10:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Önceki sezon Ümit Özatn istifasyla boalan Elazspor teknik direktörlük görevine getirilen Bekta, 29uncu haftada devrald Elazsporda 6 hafta görev yapt. 2014-2015 sezonunda 34 puanla ald bordo beyazl takmn 42 puanla ligde kalmasnda pay sahibi oldu.

stanbulda bulunan Bayram Bekta, bir çok kulübün kendisini aradn ancak önceliinin her zaman Elazspor olduunu belirterek, Hiçbir takma söz vermedim. Benim için öncelik Elazspor. Elazn benim gönlümde farkl bir yeri var. Bizim orada bir geçmiimiz var. Öncelikle unu söyleyeyim; hayrlsysa olsun. Benim taraftarlar deil, tüm Elaz ne kadar sevdiimi herkes biliyor. Oradan giderken de ne kadar üzüldüümü de biliyorsunuz. O ivmeyi yakaladktan sonra kötü bir ekilde Elazspordan ayrlmak beni çok üzmütü açkças. Mutlaka bir gün döneceimi söylemitim. Elazsporla istediim hedefe ulaacam, kendi içimden geçirmitim. çimizde uhde kalmt. O zamann takm, o zamanki baarmz, takmdaki heyecan, heves, biz o takmla lider olmutuk. Geçmiten dersler almamz lazm. uan Elaz Belediyesinin Elazspora nasl destek olduunu biliyorum. Ben Elazdan hiç kopmadm. Elazda çok dostlarm var dedi.

Ana Sayfaya Git