Elazığspor yeni sezona galibiyetle başlamak istiyor

Elazığspor, TFF 1. Lig'de 2017-2018 sezonunun ilk haftasında bugün sahasında Altınordu'yu yenerek, lige galibiyetle başlamayı hedefliyor.

Haberler 14.08.2017 - 11:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bordo-beyazl ekibin teknik direktörü Mehmet Altparmak, yapt açklamada, birkaç oyuncu dnda kadroyu yenilediklerini söyledi.

çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve lige hazr olduklarn ifade eden Altparmak, unlar kaydetti: Amacmz Altnordu maçn kazanp lige moralli balamak. Lig, çok uzun bir maraton. Sahada bizim vereceimiz mücadelenin önemi kadar maç esnasnda taraftarn desteini görmek ve hissetmek de çok önemli. Altnordu maç için hazrz, sadece müsabaka saatini bekliyoruz. Altnordu karsnda 3 puan alp lige iyi bir balangç yapmak için sabrszlanyoruz.

- Daha tecrübeli oyunculara sahibiz

Takma önemli takviyeler yaptklarn vurgulayan Altparmak, ligin sonunda ampiyon olacaklarna inandklarn aktard.

Mehmet Altparmak, iyi bir sezon geçirmek istediklerini anlatarak, unlar ifade etti: Rakibimiz ligin en hazr takm diyebilirim. çünkü kadrosundaki oyuncular yllardr beraber oynuyor. çok genç oyunculara sahipler ama ne yaptn bilen ve beraber oynayan futbolcular. Bizim avantajmz, daha tecrübeli oyunculara sahibiz. Bu ligde daha fazla i yapan oyuncumuz var. Yabanc oyuncularmzn verecei performans belki de maçn belirleyici noktas olacak.

Ana Sayfaya Git