Elazığspor'da transfer çalışmaları

Bordo-beyazlı kulüp, iç transferde Mehmet Yiğit ile 1 yıllık sözleşme yeniledi

Haberler 01.07.2018 - 12:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Elazspor, iç transferde defans oyuncusu Mehmet Yiit ile tekrar anlat.

Kulüp bakan yardmcs ve basn sorumlusu Emrah Aydemir, yapt açklamada, yeni sezonun hazrlklarna dün gerçekletirilen ilk antrenmanla baladklarn belirtti.

Yabanc oyuncular dnda sözlemesi devam eden yerli futbolcularn sezonun ilk çalmasnda yer aldn ifade eden Aydemir, Andreas Tatos 2 Temmuzda, Elmar Bjarnason ise 3 Temmuzda kampa katlacak. Takmmz 11 Temmuza kadar çalmalarn Elazda sürdürecek. Daha sonra 14 Temmuzda Boluda toplanarak ikinci etap çalmalarna geçilecek. dedi.

Aydemir, transferde çok hassas davrandklarn, yeni sezonda çok iyi mücadele eden bir Elazsporu taraftara izletmek istediklerini dile getirdi.

SÖZLEME MZALADI

lerleyen zamanda kulübü taraftar ve kent ile bütünletirecek projeler ortaya koyacaklarn aktaran Aydemir, unlar kaydetti:

Geçen sezon takmmzda forma giymi olan Mehmet Yiit ile 1 yllk sözleme imzaladk. Adem Alkai, Emre Öztürk ve Mesut Saray ile prensipte anlatk. Darca Gençlerbirliinden Alperen Doan ile de anlama salamak üzereyiz. Ayrca Türkiyeden ve yurt dndan temasta olduumuz futbolcular kampmza katlacak. Transfer komitemizin görüme halinde olduu isimler de var. Teknik heyetimizin raporu dorultusunda, kulübümüzün de bütçesi ölçüsünde transfer çalmalarmz devam ediyor.

Ana Sayfaya Git