Elazığspor'un elektriğini kestiler

ELAZIĞ'da, Fırat Elektrik Perakende A.Ş, elektrik borçlarını ödemediği gerekçesiyle TFF 1'nci Lig'de mücadele eden Elazığspor Kulüp binası ve tesislerinin elektriklerini kesti.

Haberler 28.09.2017 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elazspor Basn Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, Elektrik datm firmas, dün akam elektriimizi kesti. Kulübümüzün yaklak 600 bin TL borcu var. Biz iki yldr kendilerine iyi niyetimizi vurguluyoruz ama dinlemediler dedi.

Elektrik Datm irketi, Elazspor Kulübü ve tesislerinin elektriklerini yaklak 600 bin TL borçlarnn ödenmemesi nedeniyle dün akam saatlerinde kesti. Elazspor Basn Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, göreve geldikleri günden bu yana datm irketi tarafndan sürekli elektrik borcu ile tehdit edildiklerini belirterek, Dün akam elektriimizi kestiler. Bizden önce yüksek bir borcu olmasna ramen ne hikmetse kimse borcunu istememi. Biz geldikten sonra defalarca elektrii kesmekle tehdit ettiler. Kulübümüzün yaklak 600 bin TLyi bulan bir elektrik borcu var. Biz iki yldr kendilerine iyi niyetimizi vurguluyoruz. Biz kendilerine ödeme niyetinde olduumuzu söyledik. yi niyet ortadan kalkmtr. Bizim defalarca sponsorluk teklifimizi yok sayan, rakiplerimize sponsor olan Elektrik datm firmas sürekli her kritik maçmzdan önce elektriimizi keserek nasl bir hesabn içerisine giriyor? çocuklar antrenmana çkyorlar elektrik yok. Ben tekrar gidip bir özel irketin müdürüne yalvaracak da deilim diye konutu.

Ana Sayfaya Git