Elaziz Belediyespor, 3 genç oyuncuyu renklerine bağladı

Elaziz Belediyespor, alternatifli bir kadro oluşturabilmek adına Yeni Malatyaspor altyapısından 3 ismi kiralık olarak renklerine bağladı.

Haberler 04.08.2018 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni Malatyaspor altyapsndan yetien futbolcular sol kanat oyuncusu Ferat Yaar, forvet Furkan Yiit ve stoper Burak Kavlak yeni sezonda TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Elaziz Belediyespora transfer oldu.Geçen sezonu TFF 2. Lig ekibi Amed Sportif Faaliyetlerde geçiren sol kanat oyuncusu Furkan Yaar, 7 maçta forma ans buldu.Forvet oyuncusu Furkan Yiit ise Yeni Malatyaspor U21 takmnda ve ligin ikinci yarsnda TFF 3. Lig ekibi Bayrampaada geçen sezon forma giydi. Genç oyuncu U21 Liginde forma giydii 71 maçta kaydettii 30 golle dikkatleri üzerine çekmeyi baard.Bir dier transfer stoper Burak Kavlak ise geçen sezon U21 liginde 29 maçta forma giydi.

Üç futbolcu, Elaziz Belediyespor Tesislerinde kulüp müdürü Metehan Kaçarn katld törenle resmi sözlemeye imza att. Transferlere ilikin Kulüp yaplan açklamada, Profesyonel futbol takmmz, sol açk Ferat Yaar, forvet Furkan Yiit ve stoper Burak Kavlak ile 1er yllk kiralk sözleme imzalamtr. Yeni transferlerimize kulübümüze ho geldiniz diyor, krmz - lacivertli formamzla baarlar diliyoruz denildi.

Ana Sayfaya Git