Emin adımlarla ilerliyoruz!

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, kendi sahasında oynadığı maçta Emrah Kiraz’ın 15. dakikada attığı golle Orduspor’u 1-0 yendi. Sezona iyi bir başlangıç yapan yeşil kırmızılı takım, ilk 3 haftada 9 puan toplayarak liderliğe yükseldi.

Haberler 17.09.2017 - 00:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 3. Lig 2. Grup takmlarndan Diyarbekirspor, kendi sahasnda oynad maçta Emrah Kirazn 15. dakikada att golle Ordusporu 1-0 yendi. Sezona iyi bir balangç yapan yeil krmzl takm, ilk 3 haftada 9 puan toplayarak liderlie yükseldi.

Diyarbekirspor taraftar saysnda da büyük bir art olduunu söyleyen Kulüp Bakan Bilal Kadayfçolu ilgi ve destekten dolay taraftarlara teekkürlerini iletirken bu destein devamn beklediini belirtti.

AMPYONLUA BR ADIM DAHA YAKLATIK

Kupada turlar geçtiklerinin altna çizen Kadayfçolu: Takm bu yl iyi bir hava yakalad. Bunun için takma ve teknik ekibe teekkür ediyorum. Ancak önümüzde daha çok engeller var. Lig uzun bir maraton. Önemli olan bu ekilde devamn getirebilmek ve sezon sonunda ampiyon olabilmek. Yeni Orduspor maç bizim için çok önemliydi. Üstesinden gelerek ampiyonlua olan inancmz bir kez daha artt ve bir adm daha yaklatk. dedi.

Ana Sayfaya Git