En iyi başlangıç

Misli.com 3. Lig 1. Grup ekibi Diyarbekirspor, bu sezon oynadığı 7 resmi maçın 6’sını kazanarak 8 yıldır mücadele ettiği bu ligde en iyi sezon başlangıcına imza attı.

Haberler 31.10.2020 - 00:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

4ü lig ve 1i kupa olmak üzere son 5 maçn kazanan Diyarbekirspor, ligde üst üste 4 maç kazanarak 15 puan ve averajla ligin zirvesine ortak oldu. Teknik direktör enol Demir yönetiminde galibiyet serisi yakalayan Yeil-Krmzl takm, gelecee umutla bakyor.

GALBYETLER

Diyarbekirspor kinci Bakan ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, elde edilen galibiyetler nedeniyle iyi bir hava yakaladklarn söyledi. Avar, Bu sezon oynadmz 6 lig ve 1 kupa olmak üzere 7 maçta 6 galibiyet ve 1 yenilgi aldk. Son 5 maçmz kazandk. Kulüp tarihimizin en iyi sezon balangcn gerçekletirdik. Takm olarak çok iyi bir hava yakalam durumdayz. Teknik heyet, futbolcular ve yönetim anlamnda uyum içerisinde çalyoruz. Kzlcabölükspor karlamasnda belki çok iyi oynamadk ancak iyi mücadele ederek galip geldik. Takm elinden geleni yapt. Her zaman iyi oynayabiliriz, önemli olan bu durumlarda kazanmasn bilmektir. Biz de bu maçta bunu baardk, bundan dolay sevinçliyiz.

UYUMLU ORTAM

Teknik heyet ve futbolcularmz tebrik ederek galibiyeti, pandemiden dolay statta yer alamayan taraftarlarmza hediye ediyoruz. Pandemi sürecinin olumsuzluklarndan dolay kadromuzu geni tuttuk. Her mevkide alternatif oyuncularmz var. Zaman zaman yaanacak hastalklar, sakatlklar ve cezalara kar sknt kadro zenginliimiz bulunuyor. Teknik heyetimize olan güvenimiz tamdr. enol hocann gelmesinden sonra oynadmz 5 maç da kazandk. Sezon sonunda ampiyonluk özlemine son vereceimize inanyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git