En yoğun ay başlıyor

Lig ve kupada mücadele eden Amedspor, Aralık ayı sonuna kadar 7 maç yapacak. Teknik sorumlu Küçükbayrak, bu süreci en az kayıpla aşmaya çalışacaklarını söyledi.

Haberler 29.11.2016 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2.Lig Beyaz Grupta kendi sahasnda Sivas Belediyesporu 2-1 yenerek en yakn takipçisi ile puan farkn 3e çkaran Amedspor youn bir döneme giriyor. Amedspor,Aralk ay sonuna kadar hem lig hem de kupada arka arkaya 7 maç yaparak youn bir dönem yaayacak.

Kupada grup aamasna kalan ,Fenerahçe,Gençlerbirlii ve Menemen Belediyesporun mücadele ettii C Grubunda yer alan Amedspor,ilk snavn yarn saat 14.00da Menemen Belediyesporla deplasmanda verecek. Karlama A Spordan naklen yaynlanacak.

ARKA ARKAYA MAçLAR DÖNEM

Menemen Belediyespor maçndan sonra Diyarbakra dönmeyerek stanbula geçecek olan Amedspor,4 Aralk Pazar günü ligde Pendiksporun konuu olacak. 11 Aralk Pazar günü ligde Diyarbakrda Hacettepe ile karlaacak olan Amedspor,3 gün sonra yani 14 Aralk çaramba günü kupadaki ikinci snavnda Fenerbahçeyi arlayacak. 18 Aralk Pazar günü ligde ilk yarnn son maçnda K.Marasporla deplasmanda karlatktan sonra 21 Aralk çaramba günü yine Diyarbakrda kupadaki 3.maçnda Gençlerbirliini misafir edecek.

DEVRE ARASI K HAFTA

Amedspor,2016 ylndaki son maçn yine kupada olmak üzere 28 Aralk Pazar günü deplasmanda Gençlerbirlii ile yapacak. Ligin ikinci yars 15 Ocakta balayacak ve Amedspor,Ocak ay sonuna kadar 15 günde 2si kupa ve 3ü lig olmak üzere 5 maç yapacak. Kupada grup maçlar Ocak ay sonunda tamamlanacak. lk 2 sray alan takmlar son 16 turuna kalacak. Amedspor,geçen sezon kupada çeyrek final oynama baars göstermiti.

BAARACAIMIZA NANIYORUZ

Teknik Sorumlu Sertaç Küçükbayrak,lig ve kupada youn bir döneme girdiklerini belirterek bu süreci en az kaypla geçmeye çalacaklarn kaydetti. Küçükbayrak,Sivas Belediyespor maç geçen sezon deplasmanda yaadmz olaylardan dolay gergin geçti. Bu önemli maç kazandmz için mutluyuz. Youn bir döneme giriyoruz. Arka arkaya maçlar yapacaz. Hem kupada hem ligde bu süreci en iyi ekilde atlatmak istiyoruz. Bunu baaracak gücümüz var dedi.

Ana Sayfaya Git