Enis Destan, Trabzonspor'da formayı istiyor

- "Trabzonspor'a oturmaya değil oynamaya geldim. Daha çok çalışıp, Abdullah (Avcı) Hoca'nın dediklerini daha fazla yapıp, diğer forvetlerden formayı kapmak istiyorum"

Haberler 08.06.2022 - 00:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

STANBUL (AA) - HLM SEVER - Trabzonspor ve Ümit Milli Futbol Takmnn golcülerinden Enis Destan, hedefinin bordo-mavili ekipte formay kapp, A Milli Takma yükselmek olduunu söyledi.

Enis Destan, 2023 UEFA 21 Ya Alt Avrupa ampiyonas Elemelerinde 10 Haziran Cuma günü stanbulda Kazakistan ve 14 Haziran Sal günü deplasmanda Danimarka ile karlaacak Ümit Milli Takmn kampnda AA muhabirinin sorularn yantlad.

Genç futbolcu, I Grubunda 7 puanla 3. srada bulunan Ümit Milli Takmn gruptan çkmas için ikinci sradaki Danimarkann puan kaybn beklediklerini belirterek, ansmz daha çok rakibin puan kayplarna göre ekillenecek. Önümüzde iki maç var. Bunlar en iyi ekilde geçip, iyi oyun ve iyi skorla bitirmek istiyoruz. dedi.

Enis Destan, Burak Ylmaz milli takma veda etti. Dier mevkilere göre nispeten dar bir rotasyon var. Yakn zamanda seni A Milli Takmda görebilir miyiz? sorusunu, Her futbolcunun hayali A Milli Takmda oynamaktr. Bu benim de hayallerimden biri. Önemli olan çok çalp, çok maç oynayp, oralar yakalayabilmek. Ben de önümüzdeki sezon bunu en iyi ekilde deerlendireceimi düünüyorum. Maç eksiim var. Onlar gidermeye çalacam. Önümüzdeki sezonlarda A Milli Takma yükselmek istiyorum. eklinde yantlad.

Trabzonspora geçtiimiz sezonun devre arasnda transfer olan 19 yandaki futbolcu, bordo-mavili takmdaki ilk dönemiyle ilgili öyle konutu:

Trabzonsporda ampiyonlua oynuyorduk ve forma bulamadm. Fakat önümüzdeki sezonlarda kalc olmak, daha çok maç oynamak, Trabzonsporda nice ampiyonluklar yaamak istiyorum. Hamret 38 yl sürmütü, imdi ampiyon olduk ve eytann bacan krdmz düünüyorum. lerleyen sezonlarda da ampiyon olacaz. ampiyonluk çok farkl bir duyguydu. Benim de ilk Süper Lig ampiyonluumdu. nallah bir daha yaarm.

Enis Destan, Trabzonsporda önemli yabanc forvetler bulunuyor. Bu rekabette formay alacana inanyor musun? sorusuna, nallah. Neden olmasn? Trabzonspora oturmaya deil oynamaya geldim. Daha çok çalp, Abdullah Hocann dediklerini daha fazla yapp, dier forvetlerden formay kapmak istiyorum. yantn verdi.

- Abdullah Hoca çok disiplinli

Trabzonsporda teknik direktör Abdullah Avc ile çalmann kendisi için avantaj olduunun altn çizen Enis, Abdullah Hoca çok disiplinli. Dier hocalardan da taktiksel fark var. Geliimimiz için bize her eyi salyor. Biz de ona uyup daha çok gelimeye çalyoruz. ifadelerini kulland.

ampiyonlar Ligi için heyecan duyduunu aktaran genç futbolcu, lk defa ampiyonlar Ligi heyecan yaayacam. Bu benim için çok iyi bir duygu. Abdullah Hoca ve ekibi de muhtemel rakipler için her eyi analiz ediyor. Biz de sezon ba kampn iyi geçirip, play-off etabnda iyi sonuçlar alarak gruplara kalmak istiyoruz. Daha sonra da son 16, çeyrek final ve yar finallere kalp, iyi yerlerde bitirmek istiyoruz. ampiyonlar Ligi müziini sahann içinde duymak istiyorum. Farkl bir duygu olacan düünüyorum. O duyguyla inallah güzel sonuçlar yakalarz. eklinde konutu.

- Oynamak istediim lig Bundesliga

Enis Destan, Avrupa liglerindeki maçlar izlediini belirterek, Özellikle Bundesliga ve Premier Ligi takip ediyorum. kisi de çok keyifli ligler ama oynamak istediim Lig Bundesliga. nallah da oynarm diye düünüyorum. açklamasn yapt.

Genç futbolcu, idolünün ise Bayern Münihli yldz futbolcu Robert Lewandowski olduunu sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git