Erdal Torunoğulları: Bu virüsün statü, ırk, ülke ayrımı yok, evde kalalım

Koronavirüs nedeniyle futbol ve basketbol başta olmak üzere spor müsabakalarının süresiz olarak ertelenmesiyle tüm spor camiası eve kapanmış durumda.

Haberler 23.03.2020 - 11:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beikta Kulübü de perembe gününden itibaren bakanndan yöneticisine, futbolcusundan kulüp çalanlarna kadar evde kendi karantinalarn uygulayp virüsten korunmaya çalyor. Siyah beyazl sporcular tüm branlarda teknik ve salk heyetlerinin verdikleri özel programlar evde uygularken, yöneticiler de aileleriyle beraber günlerini evde geçirmeye gayret ediyor. Transfer ve Futbol Yaplanmas Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoullar da bu isimlerden biri.

BU VRÜSÜN STATÜ, IRK, ÜLKE AYRIMI YOK, EVDE KALALIM

i gerei sürekli Hollanda-talya-Türkiye üçgeninde seyahat eden Torunoullar, koronavirüs gündemini DHAya deerlendirdi.

Bir haftadr evden çkmamaya özen gösterdiini ve çok zorunlu durumlar dnda evden ayrlmadn açklayan Erdal Torunoullar, Bu virüsün statü, rk, ülke, corafya ayrm yok. Herkese eit davranyor ve bu yüzden tüm dünyada her kesimden insanlar etkileniyor. im gerei Hollanda ve talyaya çok sk gidip geliyordum ama salk en bata geldii için uçu yasaklarndan önce gidip gelmeyi bir süre ertelemitim. Bu salgnda bize düen mücadele ekli, evde kalarak korunmak ve yaylmasn engellemek. Bunun için de evden çkmamalyz. Moralimiz çok bozuluyor tabii ki, mesela çocuklarm Hollandada kald, aklmz da orada ayn zamanda. Her gün görüüyoruz, birbirimize sürekli dikkat edin, evden çkmayn diyoruz. nallah geçecek bu günler dedi.

FUTBOLDAK SONUçLARINI MDDEN KESTRMEK MKANSIZ

Virüsün spordaki etkilerini ve sonuçlarn imdiden kestirmenin imkansz olduunu söyleyen Erdal Torunoullar, Maçlar ertelendi, futbolcularmz evde kendilerine verilen özel programlar uygulayp formda kalmaya çalyor, ama iin dorusu bu virüsün nereye varacan kimse kestiremiyor. Yani bu virüs bittiinde veya iyice azaldnda durum ne olacak; ne söylesek, neyi tahmin etsek bo. u an sadece virüsün azalmas ve bir an önce bitmesi tek dileimiz. Bu arada dün resmi site araclyla Fenerbahçe Bekoya geçmi olsun dileklerimizi ilettik ama ben kiisel olarak da tüm kalbimle bir kez daha geçmi olsun diliyorum dedi.

EVDE KAL TÜRKYE

Torunoullar son olarak DHA araclyla #evdekal diyerek, Ülke olarak zorlu günlerden geçiyoruz. Bu süreci salk personellerimizle ve alnan tedbirlerle en ksa sürede aacamza dair inancm tam. imdi sevdiklerimizi korumak ve tedbir almak için evde kalp gerekli önlemleri almalyz. #evdekal eklinde sosyal mesajn verdi.

Ana Sayfaya Git