Ergani Gençlerbirliği şampiyon oldu

Muş’ta yapılan Türkiye şampiyonası birinci kademe grubu maçlarına katılan Ergani Gençlerbirliği U17 takımı, karşılaştığı üç rakibini de yenerek bölge şampiyonu oldu.

Haberler 16.04.2019 - 13:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tüm Maçlar Kazand Ergani Gençlerbirlii U17 genç futbol takm bölge ampiyonu olarak önemli bir baarya imza att. Muta yaplan grup maçlarna katlan Ergani ekibi, oynad üç maç da kazanp hedefe ulat.

lk maçnda Vansporu 20 yenen Ergani Gençlerbirlii, ikinci maçnda Ar 1970 Spor Hükmen 30 malup etti. Son maçnda Tatvan sporu 5-0lik skorla geçen Ergani ekibi üçte üç yaparak bölge ampiyonluuna uzand.

Ergani Gençlerbirlii Genel Koordinatörü Mehmet Kanat, elde edilen ampiyonluun önemine deindi. Ortada büyük bir emek olduunu anlatan Kanat, sabrl ve gönüllü bir ekilde oynayan tüm futbolcularmza teekkür ediyorum. Erganiyi en iyi ekilde biz tantyoruz. Bu tantmn belgesi de her yl aldmz ampiyonluklar ve baarlardr.

Diyarbakr ve Erganimizi Türkiye ampiyonasnda en iyi ekilde temsil etmeye devam ediyoruz. Bu turnuvada bizlere desteini esirgemeyen Sayn Gençlik ve Spor Bakan Mehmet Muharrem Kasapolua, Bölgede sevilen saylan kaanat önderi ve adam lyas lerie AK Parti ilçe Bakanmz Mehmet ükrü Sayan ile Ergani Gençlerbirlii Spor Futbol ube Sorumlusu Zülküf Aydna teekkür ediyorum.

Ana Sayfaya Git