Ergani Gol Olup Yağdı

Erganispor, Diyarbakır Alipaşaspor'u 6–1 yendi

Haberler 27.03.2016 - 00:31 Son Güncelleme : 27.03.2016 - 00:31

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Ligde mücadele eden Erganisporda, 6-1lik Diyarbakır Alipaşaspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

Ergani İlçesi Şehir Stadyumunda oynanan 23.hafta müsabakasında Erganispor, Diyarbakır Alipaşasporu Oktay Özer, Turgut Zengin. Zülküf Can 2ve Umut Zengin 2ın attığı gollerle galip gelerek puanını 58e yükseltti.

PUANINI 58E çIKARDI

Teknik Direktör Mehmet Kanat, her açıdan önemli olan bu maçtan istedikleri üç puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Yapılan karşılaşmada futbolcularının oyun disiplininden hiç kopmadığını belirten, Kanat Futbolcularıma çok teşekkür ediyorum. Oyun disiplininden kopmadılar ve 90 dakika boyunca en iyi şekilde mücadele ettiler. Verdiğim taktiklere harfiyen uydular ve galibiyetti hakkettiler. Alipaşasporu da verdiği mücadeleden dolayı kutluyorum dedi.

KALAN SON Üç MAç

Bismil Belediyespor - Erganispor

Erganispor - Silvan Belediyespor

Ergani Yıldızspor - Erganispor

DİĞER MAçLAR

Diyarbakır Alipaşaspor - Bağlar Belediyespor

Bağlar Belediyespor - Sur Belediyespor

Bismil Belediyespor - Bağlar Belediyespor

Erganispor Kulüp Başkanı Ekrem Senvar, maç sonrası sporculara bir yemek veren Adnan Menderes Mah Muhtarı Hamit Bıçaka bu jestlerinden dolayı teşekkür ederken, bunun örnek bir davranış olduğuna vurgu yaptı

Ana Sayfaya Git