Ergani'den Süper Lig'e

Ergani Gençlerbirliği'nin 17 yaşındaki genç futbolcusu Faruk Kaya, Süper Lig ekibi Karabükspor'a transfer oldu.

Haberler 09.07.2017 - 11:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Alt Yapda Örnek Kulüp

Alt yapya verdii önem ve yetitirdii futbolcularla son yllarda adndan söz ettiren Diyarbakr kulüplerinden Ergani Gençlerbirlii,üst liglere oyuncu kazandrmaya devam ediyor.Geçtiimiz yllarda Trabzonspor,Gençlerbirlii ve stanbulspor gibi kulüplere oyuncu kazandran Ergani ekibi,bu kez Karabükspora oyuncu kazandrd.2000 doumlu Faruk Kaya,Karadeniz ekibine transfer oldu.

Tüketen Deil, Üreten Kulüp

Ergani Gençlerbirlii Spor Genel Koordinatörü Mehmet Kanat,Alt yapda parmakla gösterilen ve baars takdir edilen bir kulüp etiketi kazanmann sevincini yayoruz. Her yl Türkiye ampiyonalarnda baardan baary kouyoruz, üst liglere yldz adaylar kazandryoruz. imdi de Faruk Kaya kardeimiz Karabükspora transfer oldu. Karabükspor izleme ekibi Türkiye ampiyonasnda oyuncumuzu izleyerek olumlu rapor verdi ve kulüp yönetimi oyuncumuzu kulübün bünyesine katt. Gelecek vaat eden Faruk kardeimize baarlar diliyoruz. Tüketen deil, üreten kulüp olmaya devam edeceiz dedi.

Ergani Gençlerbirlii spor Süper Lig Takmlarna Sporcu Vermeye Devam Ediyor 6.Yldr Alt Yap Takmmzda Yetien 2000 Doumlu Faruk Kaya Süper Lig Ekiplerinde Kardemir Karabük Spor A Transfer Oldu. Laf Deil craat Tüketen Deil Öreten Kulüp Anlayyla çalmalarna devam edilor.

Ana Sayfaya Git