Erganispor’un hakem isyanı..

Erganispor Kulübü Başkanı Ekrem Senvar, 2-0 kaybettikleri Çınar Belediyespor maçında hakem hatalarının kurbanı olduklarını söyledi. Senvar,”3 yıldır şampiyon olmamız engelleniyor. Dayanacak gücümüz kalmadı” dedi.

Haberler 16.11.2016 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Süper Amatör Futbol Liginde çnar Belediyespora deplasmanda 2-0 yenilerek liderlii kaybeden Erganispor,3 yldr devam ettiini dile getirdii hakem hatalarna kar sonunda patlad. Kulüp Bakan Ekrem Senvar,kstl ekonomik imkanlarla mücadele etmelerine ramen önlerinin kesilmek istendiini söyledi. Önceki 2 sezonda ampiyon olmalar engellendii için ligi ikinci tamamladklarn belirten Senvar,Arkamzda büyük bir kurum destei ve ekonomik güç yok. Kendi alt yapmzdan yetien oyuncularla mücadele ediyoruz. Kendi yamzla kavruluyoruz, takdir edilmemiz gerekirken entrikalarla önümüz kesiliyor dedi.

Bizi Figüran Görüyorlarsa Niye Mücadele Ediyoruz?

çnarda futbol adna sahada adeta cinayet ilendiini belirten Senvar,hakem Lütfullah Aslann yenilmeleri için her eyi yaptn söyledi. Senvar,En büyük tepkimiz l Hakem Kuruluna. Bir gün önce Bismil Belediyespor-Kayapnar Belediyespor maçn yöneten hakem hangi aklla tekrar bizim maçmza veriliyor?. Hakem 25 ve 60.dakikalarda haksz kararlarla iki oyuncumuza krmz kart verdi. Buna ramen 70 ve 95 dakada yenik duruma dütük. Maçta bariz penaltmz verilmedi. çnarl sporseverler bile madur edildiimizi sosyal medyada paylat. Sahadaki çocuklarmzn emeine yazk. Dayanacak gücümüz ve sabrmz kalmad. Kendileri çalp kendileri oynayacaksa ve bizi de figüran görüyorlarsa o zaman niye lige katlyoruz?. Spor taban birlikleri dedikleri kurumlar ne ie yaryor? diye konutu.

Senvar Öncelikle unu belirtmek istiyorum ki bizim ikyetimiz, bizi 2- 0 yenen rakibimize deil, hakemleredir. Maçtan sonra kulübün bakan olarak rakip takmn soyunma odasn yanna gittim ve rakibimizi galibiyetlerinden dolay kutladm. Teknik heyet ve futbolcularyla tek tek tokalatm misafirperverlik

Lerin den dolay da teekkür ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git