Ersun Yanal: “Bana ihtiyaç olduğunda her koşulda Fenerbahçe için tamam derim”

Türk futbol tarihinin başarılı teknik direktörlerinden Ersun Yanal, Tivibu Spor kanalının konuğu oldu. Yanal, moderatörlüğünü Çiğdem Günal’ın üstlendiği Her Gün Spor programında, ligdeki son durumu ve Fenerbahçe’yi değerlendirdi.

Haberler 20.04.2022 - 00:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

STANBUL (HA) - Türk futbol tarihinin baarl teknik direktörlerinden Ersun Yanal, Tivibu Spor kanalnn konuu oldu. Yanal, moderatörlüünü çidem Günaln üstlendii Her Gün Spor programnda, ligdeki son durumu ve Fenerbahçeyi deerlendirdi.

Türkiyenin lider bilgi ve iletiim teknolojileri irketlerinden Türk Telekom, dijital TV platformu Tivibu ile spor dünyasna ilikin gündem ve içerikleri izleyiciyle buluturmaya devam ediyor. Abonelerine futboldan basketbola, tenisten motor sporlarna uzanan zengin içerikler sunan dijital TV platformu, moderatörlüünü çidem Günaln üstlendii Her Gün Spor programnda, Türk Futbolunun önemli teknik adamlarndan Ersun Yanal arlad.

Programda, Fenerbahçe Spor Kulübünü 2013-2014 ve 2018-2020 sezonlarnda çaltran Ersun Yanal ile Trabzonsporun ligin banda kazand avantajlar, Fenerbahçe kültürü, Türk futbolcu yetitirmek için yaplan yatrmn yetersizlii konular ele alnd.

Fenerbahçe benden sonra ampiyon olamad

Kendi teknik direktörlük döneminden sonra Fenerbahçenin tekrar ampiyon olamadnn altn çizen Yanal, teknik direktörlerin tek bana baarl olamayacan belirterek tekrar Fenerbahçede teknik direktör olma ihtimaline kar Ben profesyonel bir teknik direktörüm. Fenerbahçede olmak, çalmak her teknik direktör için hedeftir. Bu bir onurdur. Her zaman bunun yolu açktr. Bana ihtiyaç olduunda her koulda Fenerbahçe için tamam derim dedi.

Artk futbolun bir parças olduunu ve herhangi bir camiaya ait olmadn belirten Yanal, Fenerbahçe taraftar olsam da bir süre sonra bunu profesyonel bir i olarak görmeye baladm. Bu nedenle hocalk dönemim boyunca taraftarlk duygumu ikinci plana attm diye konutu.

Fenerbahçe dünyann önde gelen sivil toplum örgütlerinden biridir

Fenerbahçeliliin atadan geldiinin altn çizen Ersun Yanal, Fenerbahçenin dünyann en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olduunu u sözlerle dile getirdi: Fenerbahçeliler için sonuçtan ziyade oynadklar oyundaki coku ve keyif daha önemlidir. Rakibe üstünlük kurmak sadece skor üstünlüü kurmak deildir. Sahadaki tavrnz ve tarznzla bu üstünlüü kurabilirsiniz. Örnein taraftar yasaklar zamannda yaklak 45 bin kadn taraftar maç izlemeye, Fenerbahçeyi desteklemeye gelerek tribünleri doldurdu.

Ana Sayfaya Git