Ersun Yanal Samandıra'da, yönetim sessizliğini koruyor

Galatasaray'a 20 yıl aradan sonra Kadıköy'de kaybetmenin üzüntüsünün yanı sıra maçtan sonra stat içi, stat dışı ve Samandıra'da yaşananlar sarı-lacivertlileri derinden yaraladı.

Haberler 25.02.2020 - 12:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Teknik direktör Ersun Yanal ve Bakan Ali Koç baz taraftarlar tarafndan protesto edilerek istifaya çarld.

Maçn bitiminin ardndan tribünler Yanal istifa derken, Ali Koçun maç izledii yere yakn tribündeki bir kaç taraftarn Ali Koç gelecek hesap verecek eklindeki sloganlar ve hakarete varan sözleri nedeniyle sinirlenen Bakan Koç tribünden atlayarak o taraftarn peine gitti ama koridorda araya girenler Bakan yattrd. lgili taraftar ise tartmalarn ardndan bulunduu yerden uzaklat. Edinilen bilgiye göre o taraftara herhangi bir cezai ilem uygulanmad ve ikayette (haber hazrland saate kadar) bulunulmad.

STFA KARGAASI

Derbide krmz kart gördüü için karlamann ardndan basn toplantsna çkamayan Ersun Yanal görevi brakt eklindeki haberleri ksa bir süre sonra kendisine ulaanlara telefonda yapt açklama ile yalanlarken takmnn banda olduunu ifade etti. stifa etmedim, mücadeleye devam diyen Yanaln yan sra Fenerbahçe yardmc antrenörü Volkan Kazak da tecrübeli teknik adamn görevinin banda olduunu söyledi. Ancak baz kesimlerden gelen haberlere göre Yanalin istifa etmeye hazr olduu ve bunu Bakan Koça maçn ardndan ilettii belirtiliyor. Koç ise bir ayrlk düünmediklerini hocaya iletti.

SALONDA çALITILAR

Öle saatlerinde Antalyaspor maçnn hazrlklarna balayan Sar-Lacivertli takm salonda çalt. lk 11deki oyuncular yenileme çalmalar yaparken, dier futbolcular kuvvet çalmas gerçekletirdi. Akbeti merak edilen Ersun Yanal Samandrada görevinin banda bulunurken, Bakan Ali Koç bugün ne Samandraya tesislere ne de kulüp binasna uramad.

Camiada herkesin çok üzgün olduu gözlenirken, yöneticiler Hemen bir aksiyon alma gibi bir durum yok. Sadece 3 puan kaybettik. Herkes çok üzgün eklinde konutular.

Ana Sayfaya Git