Ertuğrul Sağlam: "Gerekli takviyeler devre arasında yapılacak"

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kadrolarında eksik olan mevkilere gerekli transferleri yapacaklarını söyledi.

Haberler 25.12.2020 - 00:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Son 2 maçtr galip gelen Samsunspor, hafta sonu Ankaraspor ile karlaacak. Bu maçn hazrlklarn Nuri Asan Tesislerinde sürdüren krmz-beyazllarda Teknik Direktör Erturul Salam, kalan son 2 maç, takmn durumu ve devre aras takviyeleri hakknda açklamalarda bulundu. lk devrenin son 2 karlamasn kazanmak istediklerini belirten Erturul Salam, Ligin ilk devresinin bitmesine 2 hafta kald. Önce Ankaraspor ardndan da Adanaspor maçlarn kazanp, ligin ilk devresini en azndan beklentimize yakn bir yerde bitirmek istiyoruz. Kalan 2 maçmz da kaznrsak 33 puana ulaacaz. Sezon ba bir beklenti ortaya koymutuk. O da maç bana 2 puanla sezonu tamamlayabilirsek, bundan önceki sezonlara baktmz zaman bu puan ortalamas inallah bizi Süper Lige tayacak diye bir beklentimiz vard. Arada yaadmz anszlklar da göz önünde bulundurursak önce Ankaraspor maç bizim için kazanlmas zorunlu bir karlama olarak karmzda duruyor. Ankaraspor karlamasn kazanp, onun moral ve motivasyonuyla Adanaspor maçna hazrlanmaya çalacaz diye konutu.

YAPACAIMIZ TAKVYELERLE DAHA HUZURLU BR ORTAM OLUTURMAYI STYORUZ

Pazar günü deplasmanda oynanacak Ankaraspor karlamasnn kolay bir maç olmayacan belirten Erturul Salam, Bu hafta cezal ve sakat oyuncularmz var ama biz hiçbir zaman sezon içerisinde hem koronadan hem de sakatlklardan dolay en fazla maduriyet yaayan takm olarak bunlar hiçbir zaman bir mazeret olarak ortaya koymadk. Dolaysyla bu hafta da hepsine güvendiimiz arkadalarmzn birkaç tanesi geçtiimiz hafta cezal ya da sakat olup da oynayamayacak arkadalarmzn yerine görev alacaklar. Sorumluluun bilincinde olup o ekilde hareket edecekler ve inallah takmlarna katk yapacaklar ve ellerine geçen bu frsat da iyi kullanacaklar. Ankaraspor karlamasnn kolay bir maç olacan düünmüyoruz. Ankaraspor son haftalarda iyi futbol oynuyor, iyi mücadele ediyor. Yeni hocalaryla farkl bir anlay ortaya koyuyorlar. O yüzden bu zorlu karlamada inallah oyuncularmz çkacak Samsunspor ruhuyla mücadelelerini ortaya koyacaklar ve taraftarlarmz mutlu edecek sonucu oradan alacaklarna inanyorum. Oynayacamz 2 karlamada bizim için önemli maçlar. Bunlarda puan kaybna tahammülümüz yok. O yüzden kendimize yakan mücadeleyi ortaya koyacaz. nallah önce Ankarasporu sonra da Adanasporu kazanp, devrenin sonunda taraftarmz mutlu etmi, gelecee daha umutla bakabileceimiz ve devre arasnda yapacamz takviyelerle daha huzurlu bir ortam oluturmay istiyoruz eklinde konutu.

SAKAT OYUNCULARIN DURUMU

Takmda sakatl süren oyuncular hakknda da bilgi veren Erturul Salam, Tomanenin tedavi süreci ülkesi Portekizde devam ediyor. Bizden izin alarak gitti ve tedavisi gayet iyi gidiyor. Allahn izni ile ikinci yarnn banda takmla beraber çalmalara balayacak. Ondan sonraki süreçte de inallah bir aksilik olmazsa Tomane de yeni transferimiz olarak takma katlacak. Caner Arc da u anda iyi durumda. Antrenmanlarmzn belli bölümlerine katlyor. Önümüzdeki haftadan itibaren o da inallah yüzde 100 olarak takmla birlikte çalmalara balayacak. Nadir çiftçinin ise arka adalesinde bir sknt var. Dolaysyla Nadirden biz 2 hafta faydalanamayacaz. Allaha ükür çok büyük bir sorun gözükmüyor. Nadir de ikinci yar takmla birlikte çalmalara balar. lk yarnn son maçn 3 Ocak tarihinde oynayacaz. Ondan sonra da 3 haftalk bir ara görünüyor. Takma yaklak 5-6 gün izin vermeyi düünüyoruz. Sonrasnda da ilk oynayacamz Altay maçna kadar 15 günlük süremiz olacak. kinci yar çalmalarmz da tesislerimizde yapacaz. çünkü ara ksa olduu baka bir tarafa kampa gidip gelmek için de çok uygun bir zaman yok. Onun için kendi tesislerimizde devre aras hazrlklarmz yapacaz ifadelerini kulland.

GEREKL TRANSFERLER VE GEREKL TAKVYELER YAPILACAK

Devre arasnda yaplacak transferler hakknda da bilgi veren Salam, unlar söyledi:

Bu ara dönem içerisinde sizlerle paylaacamz transfer gelimelerimiz olacak. undan herkes emin olabilir ki ikinci yarda kadromuza takviyeler yapacaz. Eksik olan mevkilerimize gerekli transferleri yapacaz. Bakanmzla da dün uzun bir toplantmz oldu. Onun da morali iyi. Özellikle kazandmz son 2 maç hepimizin moralini toparlad. nallah gerekli transferler ve gerekli takviyeler yaplacak. Boli ve Tomaneyi de yeni bir transfer olarak görüyorum. çünkü ilk devrenin neredeyse tamamndan kendilerinden faydalanamadk. Onlarn katlm, yeni alacamz oyuncular, Brice Dja Djedje ile birlikte inallah çok daha güçlü bir Samsunspor olarak ikinci yarya balayacaz.

Ana Sayfaya Git