Ertuğrul Sağlam: Liglerin ertelenmesi yerinde bir karar

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, koronavirüs tedbirleri kapsamında liglerin ertelenmesinin çok normal ve yerinde bir karar olduğunu söyledi.

Haberler 21.03.2020 - 10:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 2nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Ylport Samsunsporun teknik direktörü Erturul Salam, koronavirüs salgnna kar büyük gayret sarf eden salk çalanlarna teekkür etti. Salam, Devlet büyüklerimizin, Sayn Salk Bakanmz Fahrettin Kocann direktiflerini, uyarlarn harfiyen uygulamamz gerekiyor. Bu vesileyle Sayn Bakanmza ve tüm salk çalanlarmza bir kez daha teekkür edelim. Allah raz olsun, gece gündüz çalyorlar. Bizler onlara nasl yardmc olabiliriz, bu mücadeleye nasl daha fazla katk koyabiliriz bunu düünüyoruz. Burada u tespitimi ifade etmek durumundaym. Uzmanlarmzdan örendiimiz kadaryla daha çok risk grubunu yallarmz oluturuyor. Bununla beraber kendi gözlemim, sanki baz genç kardelerimizin konuya daha ciddi bakmas gerekiyor. Virüsü bulatrma ihtimali son derece tehlikeli. Gençlerimizin de hassas olmas lazm. Devlet büyüklerimizin, hekimlerimizin direktifleri dna çkma lüksümüz yok. Bu konu son derece ciddi eklinde konutu.

Koronavirüs ile ilgili taraftara da seslenen Salam, Evet kulüp olarak bu büyük mücadelede elimizden gelen ne varsa yapmaya hazrz. Bakanmz, yöneticilerimiz, oyuncularmz ve çalanlarmzla mücadeleye hazrz. Biliyorum ki taraftarmz ve tüm Samsun ehri de bu mücadelede gereken gayreti gösterecektir. Bu arada sportif açdan da taraftarmza u mesaj verelim. Her ey normale döndüünde inallah en ksa sürede hedefimize yürümeye devam edeceiz. Antrenman planlamas konusunda da hazrlmz yapmtk. O konuda da hiç endiemiz yok. Yeter ki bir an önce ülke olarak salkl günlere dönelim. Bakn buras Samsun, en umutsuz olunan zamanda Milli Mücadelenin ilk hareketi buradan balad. Daha 2 gün önce çanakkale ehitlerimizi andk. Biz ulus olarak olmaz deneni defalarca kez baardk. Bizim milletimizin tarihinde umutsuzlua yer yok. Bilim nda, hekimlerimizin direktifleriyle, birbirimize inanarak, yardm ederek, konuyu ciddiye alarak inallah bu belay da defedeceiz. Birbirimize inanalm, konuyu ciddiye alalm. Biz bu ii baarrz dedi.

YILPORT SAMSUNSPOR 4 GÜN ZNL

Gençlik ve Spor Bakanl ile Türkiye Futbol Federasyonunun yeni tip koronavirüs (KOVD-19) salgn nedeniyle ligleri ileri bir tarihe ertelemesinin ardndan, bu sabah saat 11.00de antrenman yapan Ylport Samsunsporda, teknik direktör Erturul Salam takma 4 gün izin verdi. Samsunspor, 25 Mart çaramba günü saat 17.30da çalmalara devam edecek.

Ana Sayfaya Git