Erzurum'da karateciler hafta sonunda kuşak sınavı heyecanı yaşadı

Erzurum'da karateciler hafta sonunda kuşak sınavı heyecanı yaşadı. Türkiye Karate Federasyonu Erzurum İl Temsilciliği tarafından organize edilen sınavda, Çelebi Spor Kulübü'nde eğitim alan 150 karateci ter döktü. Haziran ayı kuşak terfi sınavına il genelinde 300 sporcu dahil olurken, Siyah Kuşak 1'inci Dan sınavı da dün akşam yapıldı.

Haberler 25.06.2018 - 12:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gelecein yldz sporcularn yetitiren çelebi Spor Kulübünde dün kuak terfi snav yapld. Türkiye Karate Federasyonu l Temsilcisi Ahmet çelebinin gözetiminde gerçekletirilen snava, sadece çelebi Spor Kulübünden 150 sporcu katlrken, il genelindeki dier kulüplerle birlikte Haziran ay kuak snavlarna katlm salayan sporcularn says ise, 300ü buldu. Karate kuak terfi snavnda ter döken sporcular, hayli zor geçen snavn ardndan bir üst kuaa terfi etmeye hak kazandlar. Snavn sonunda minik karatecilere kuaklar Karate Erzurum l Temsilcisi Ahmet çelebi tarafndan teslim edilirken, snavda ve kuak terfi töreninde Antrenörler Muhammet çelebi, Emre Karata, Özkan Krverolu, Serdar Bingöl ve Kadir k da hazr bulundu.

ERZURUM SPOR ALARNINDA PARLIYOR

Türkiye Karate Federasyonu Erzurum l Temsilcisi ve ayn zamanda çelebi Spor Kulübü Bakan olan Ahmet çelebi, Erzurumun artk spor alannda da adndan skça söz ettirmeye baladn belirterek, Sadece belli bal branlarda deil, Erzurum artk sporun her dalnda var ve hepsinde de önemli baarlar kaydediyor. Biz de bu sürece katkda bulunuyor olmann ayrcaln ve hakl gururunu yayoruz. dedi.

Haziran ay karate kuak terfi snavna il genelindeki tüm kulüplerden 300ü akn sporcunun katldn belirterek, Siyah Kuak 1inci Dan snavn da dün akam gerçekletirdiklerini kaydetti. çelebi, bu snava ise il genelinde 18 sporcunun katldn kaydederek, Böylece Haziran ay snavlarn da tamamlam olduk. Sporcularmz tebrik ediyor, baarlar diliyoruz ifadelerini kulland.

Öte yandan kuak terfi snavna sporcu çocuklaryla birlikte katlan aileler de, çelebi Spor Kulübünde büyük heyecan yaad. Snava katlan çocuklarnn performansn birebir izleme frsat bulan aileler, Kulüp Bakan Ahmet çelebi bata olmak üzere antrenörler Muhammet çelebi, Emre Karata, Özkan Krverolu, Serdar Bingöl ve Kadir ka da teekkür ettiler.

Ana Sayfaya Git