Eski başkan Akyıl’dan Diyarbakırspor için kongre çağrısı

Diyarbakırspor’un eski başkanı Şehmus Akyıl, Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nden Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’ne düşenYeşil-Kırmızılı kulübün yönetimine çağrıda bulunarak kongre kararı alınmasını istedi.

Haberler 01.06.2022 - 00:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yönetimin kongre karar alp kulübün önünü açmas gerektiini belirten Akyl,Yllarca taraftar olarak yannda olduum Diyarbakrsporaa bundan 6 yl önce kulüp bakan olarak hiç bir beklenti içerisinde olmadan görev aldm .Takm 2.amatörden alp adeta kendi küllerinden doacak ekilde ,kendi öz kaynaklarm ve dostlarmn destei ile takm zor artlarda bal ligine kadar getirdim .Ekonomik anlamda Diyarbakrsporu daha iyi yerlere getireceiz sözü ile yola çkan ,takm teslim ettiimiz sayn hsan Aydn ve ekibi tekrardan o karanlk günlerine geri dönderip bal liginden amatöre düürmülerdir.

Tabiki de onlarda bu takm üst lige çkartmak istemilerdir.Ama yaplan yanl hamle ve stratejik hatalarla takm üst üste hüsrana uramtr.

ZAMAN DYARBAKIRSPORUN ALEYHNE LYOR

Bu bir bayrak yardr,yllarca bu takmda bakanlk ve yöneticilik yapm insanlar gibi sayn hsan Aydn ve Siyabent Aydna yakan geldikleri dönemde gayet medeni bir ekilde yaptklar açklamalarda baarsz olursak hiç bir beklentimiz olmadan istifa edip gelen yeni arkadalarn önünü açacaz sözünü yerine getirmek ve en ksa zamanda kongre karar almaktr.

Zaman kaos ve entrika dönemi deil ,zaman herkesin ayn noktada buluup tek hedefin diyarbakrsporu bir yerlere getirme dönemidir.hsan Aydn bakanmza ve Siyabend Aydn bakana yakan en ksa zamanda takmn önünü açmaktr.

Bu vesile ile tüm Diyarbakrspor sevdallarndan beklentimiz tek vücut olup tekrardan bu takm üst liglere çkarmak için mücadele edilmesidir.

Bugün itibar ile tekrardan adaym. tüm dostlarmzdan desteklerini bizden esirgememelerini bekliyorum ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git