Eski Futbolcudan Yönetime Sitem

Amedspor’un eski futbolcularından Sercan Özçelik, oynadığı dönemde kendisine ve takım arkadaşlarına söz verilen kupa primlerinin verilmediğini söyledi. Tecrübeli futbolcu açıklamalarını sosyal medyadaki hesabında yaptı,Yusuf Yağmur ve Abdullah Çetin’e de destek verdi.

Haberler 23.07.2017 - 11:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yazmaym yazmaym dedim ama kendimi tutamadm.Dolu dolu 2 yl geçirdim Amedsporda .Yeri geldi feda dedik Hatta Türkiye Kupasnda 2 yl gruplara kalp Galatasaray,Fenerbaçe,Baakehir,Bursaspor,Eskiehirsporla oynadk ve her maçta prim vaat ettiler. Aradan 2 yl geçti ortada prim yok. Defalarca bakana mesaj attm,her defasnda parann gelmediini söyledi. Biz de yedik tabi ki (!).son zamanlarda kendi özdeerleri olan Yusuf ve Abdullah çetin kardelerimin üstünden prim yaptlar.bunlar hiç bir zaman benim olduum sürece gözümle gördüüm paray dert etmediler ama bugüne geldiinde dardan gelip uçuk rakamlar verip bu arkadalarmz saf d ettiler .Belki onlar da paray dert etseydi uan orda olurlard .valla içimden çok ey yazmak geliyor ama maalesef dilim yor.

KEND DEERLERNE SAHP çIKMAZSAN..

Kendi özdeerlerine sahip çkmazsan kusura bakma her zaman ah alrsn yalan deil prim sözlemede yazmad için hiçbir hak talep edemiyorsun .Ben yeri geldi uan tüm kulüplerde sözlemelere yazlan paralar biz oynadmz 2 yl içinde yazdrmadk adamlk yaptk ama unu bilir unu söylerim hiç bi zaman futbolda adamlk yapmayacaksn .Adamlk yaparsan paran istersen her zaman suçlu sen olursun onun için Amedsporun bir an önce silkelenip kendine gelmesi lazm .çünkü herkes gider o çocuklar orda .Bir laf vardr herkes gider ama cenazene kendi deerlerin gelir.. Ha bu yazdklarmdan kimse yanl bir anlamasn bur da yaplan hakszlklar ve verilen sözleri yazmak istedik ama hepsi uçtu.... son kez söz uçar yaz kalr misali dedi.

Ana Sayfaya Git