Eski milli futbolcular hükümlülerle buluşacak

Gençlik ve Spor Bakanlığının hayata geçirdiği "Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor" projesinde bu sene ilk durak Trabzon olacak.

Haberler 25.07.2017 - 10:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Proje kapsamnda Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, Hasan a, Hami Mandral ve Ouz çetin, tutuklu ve hükümlülerle bir araya gelecek.

Gençlik ve Spor Bakanlnn hayata geçirdii Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluuyor projesiyle, Türk futbolunun eski ünlü isimleri hükümlü ve tutuklu gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Proje Koordinasyon Genel Müdürlüünün gerçekletirdii projeyle, ceza ve infaz kurumlarnda hükümlü ve tutuklu olan gençlerin, aktif futbol hayatna nokta koyan efsane futbolcularla vakit geçirmeleri, sosyallemeleri ve sosyal rehabilitasyonlarna katk sunulmas amaçlanyor.

Bu sene 10 farkl ilde düzenlenecek organizasyonun ilk dura Trabzon olacak. Eski ünlü futbolcular, 28 Temmuzda Trabzon E Tipi Kapal Ceza nfaz Kurumunda tutuklu ve hükümlerle buluacak.

Proje daha sonra srayla Eskiehir (18 Austos), anlurfa (8 Eylül), Gaziantep (5 Ekim), Van (26 Ekim), Bursa (17 Kasm), Bolu (23 Kasm), Kahramanmara (30 Kasm), Hatay (7 Aralk) ve Ankarada (14 Aralk) gerçekletirilecek.

Fenerbahçe, Galatasaray, Beikta ve Trabzonsporda daha önce forma giymi Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, Hasan a, Hami Mandral ve Ouz çetin, proje kapsamnda gençlere tecrübelerini aktaracak. Projede ayrca efsane futbolcular gençlerle birlikte bir gösteri maç da yapacak.

Ana Sayfaya Git