Eto'o iki çocuk hayranına kramponlarını hediye etti

Antalyaspor'un dünyaca ünlü Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o, kendisini görmek için antrenmana gelen iki taraftara kramponlarını hediye etti.

Haberler 15.02.2017 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde gerçekletirdii antrenmanda Kardemir Karabükspor maç hazrlklarna balad. Antrenman izlemek için tesislere gelen Antalyaspor taraftar 12 yandaki Ahmet Yaz çapan ile 14 yandaki Yiit çapan saha kenarnda Etoo ile fotoraf çektirdi. Hayran olduklar dünya yldzyla görüen minik taraftarlara Etoo beklemedikleri bir sürpriz yapt. Son iki sezon giydii kramponlar çocuklara hediye eden Etoo, yi saklayn kramponlarm. Bunlar benim için çok önemli. Birini geçen sezon dierini de bu sezon giydim dedi. Epilepsi hastas olan Yiit, hayran olduu Etoonun kramponlarn hediye etmesi üzerine büyük sevinç yaad. ki karde daha sonra hayran olduklar futbolcuyla bir süre sohbet edip, forma imzalatt.

CHARLESN DOUM GÜNÜ KUTLANDI

Teknik direktör Rza çalmbay yönetimindeki antrenmanda krmz beyazllar kou ve snmann ardndan top kapma ve pas çalmas yapt. Antrenman küçük sahada maçn ardndan sona erdi. Antrenmann ardndan krmz beyazllarda sürpriz doum günü kutlamas yapld. Antalyasporlu futbolculardan Brezilyal Charlesin doum günü sahada pasta kesimiyle kutland. Pastay Charles ile kesen Etoo ilk dilimi Brezilyal futbolcuya ikram etti. Futbolcular, Antalyaspor logolu pastay birbirine atarak elenceli dakikalar yaad.

Ana Sayfaya Git