Evkur Yeni Malatyaspor Başakşehir’den Erol Bulut’la anlaştı

SÜPER Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un Ertuğrul Sağlam’dan sonra yeni teknik direktörü Erol Bulut oldu. Aktif olarak kariyerine Medipol Başakşehir Futbol Kulübü’nde teknik direktör Abdullah Avcı’nın yardımcısı olarak devam eden Erol Bulut, bu akşam saatleri itibariyle sarı kırmızılı kulüple anlaşma sağladı.

Haberler 27.09.2017 - 10:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni Malatyaspor yönetimiyle anlatktan sonra kararn hem Abdullah Avcya hem de Medipol Baakehir Futbol Kulübü Bakan Göksel Gümüdaa ileten 42 yandaki genç teknik adam hem rza hem de anlay istedi. Abdullah Avc tarafndan izin alan Bulut, kulüp yönetiminden ayn anlay göremedi. Bulut için Baakehir kulübüyle Yeni Malatyaspor yönetimi de devreye girerken, taraflarn akam saatlerinde uzlat haberi alnd. Futbolculuk yllarnda Fenerbahçede adn duyuran Bulut, Kartalspor, Elazspor, Yeni Malatyaspor ve Baakehir kulüplerinde yardmc antrenörlük yapmt.

Erol Bulut ile kendi aralarnda anlatklarn ancak Baakehir ile olan sözlemesinin feshi gerçekletikten sonra resmi imzalarn atlacan DHA muhabirine belirten Yeni Malatyaspor Basn Sözcüsü Erdal Gündüz, Yönetim kurulumuz Erol hocamzla prensipte anlama salad. nallah resmi sözlemeden sonra daha net konuuruz. Tabi Baakehirde çok emei olan bir isim, dolaysyla ayrlmas biraz uzun sürdü. Tüm camiamz ve yeni hocamz için bu karar hayrl olsun dedi.

Ana Sayfaya Git