Fatih Akyel'den sitemli veda

İnegölspor ile karşılıklı anlaşmanın fesih edilmesinin ardından açıklama yapan teknik direktör Fatih Akyel, düzenlediği basın toplantısında sitem dolu sözler etti. Akyel, ayrılık nedenini bilmediğini söyleyerek, "4 puanla aldık, 44 puana ulaştık. Takımımıza 4-5 takviye yapıp Play-Off için oynarız diyorduk ama ligde kalalım yeter düşüncesi ortaya çıktı. Bunu başkan söyledi" dedi.

Haberler 12.04.2019 - 14:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulüp tesislerinde açklama yapan teknik direktör Fatih Akyel, negölspordaki görevimizi tamamladk. Yönetim kurulu ile görüerek karlkl olarak ayrlma karar aldk. 7-7,5 aylk dönemde negölspor için elimizden geleni yaptk. Doru yaptklarmz, yanl yaptklarmz vardr. Biz elimizdeki imkanlarla en iyisini yaptmz düünüyorum. Bize destek veren herkese teekkür ediyorum. Yöneticilerimize, oyuncularmza, taraftar gruplarna teekkür ediyorum. Bizim için güzel beri süreç geçti. Bu basn toplantsn herkese teekkür etmek için yapmak istedim. Yönetim kurulumuza teekkür ediyorum. Hepsi birbirinden deerli isimler bazlar bizi krsa da desteklerinden dolay teekkür ediyorum dedi.

BAARILIYIM

Yönetim kurulunun ayrlk nedenini bildirmediini söyleyen Akyel, Sadece karar olarak söyledi. Nasl geldiysek öyle de gitmesini biliriz. Ben kendimi baarl buluyorum. 4 puanla aldk. Grubumuz 1.lig ayarnda. Üstteki 5 takm ekonomik anlamda da güçlü takmlar. 44 puana ulatk. 50 puan snrna dayandk. Biz elimizden gelenini en iyisini yaptk. Bu artlarda bence iyi bir puana ulatk diye konutu.

HEDEF SÖYLENMED

negölspor ile anlamasnda herhangi bir hedef söylenmediinin altn çizen Akyel, Devre arasnda bakan ve yönetici arkadalarmzla oturduumuzda takmmza 4-5 takviye yapp Play-Off için oynarz diyorduk ama ligde kalalm yeter düüncesi ortaya çkt. Bunu bakan söyledi. Ben de o zaman oyuncu almaya gerek yok dedim. Maliyetleri düünelim dedik. Hedefimize de ulatk eklinde konutu.

YÖNETM STED

Akyel konumasn öyle sürdürdü;

Genç oyuncularla alakal yönetimimizden oynatalm eklinde istekler geldi. Bizim takmmz da zaten genç oyuncular vard. Gökhan, Erdi, Ahmet Hakan sonraki haftalarda kaleci Mustafay oynattk. Ben her zaman söylüyorum; genç oyuncu oynatacaz diye farkl skorlarla malubiyet alamayz. Her hafta 4-5 oyuncu deerlendirelim istedim. Böyle de yaptm.

ETK OLMAYAN EYLER VAR

1 ay önce yollarn ayrlacana dair dedikodularn olduunu biliyorduk. Her daim söyledik. Biz yolcuyuz, siz hancsnz. Biz her zaman görevi brakmaya hazrz. Biz hedefimize ulatk. Bakanmz da bunu söyledi. Teekkür etti. Ben bunu etik bulmuyorum. Ben hoca görevdeyken baka bir anlamay yapmazdm. Bana yaplmasn istemediim bir eyi bakasna da yapmam. Etik olmayan eyler var. Tek tarafl fesih açklamas ho deildi. Bunu da söyledim. Kendisi de bunu kabul etti.

BAKANA KIRGINIM

Ben sadece Eref Güç bakana krgnm. Arkamdan hoca aramasayd, yüzüme söyleseydi keke. Bir tek bakana krgnm. Yönetici, oyuncular, antrenör arkadalarm ve taraftara teekkür ediyorum. Ama bu süreci bakan iyi yönetemedi. Bakan 3-3,5 aydr göremiyorum. Konumuyoruz, sadece 30 saniye, 1 dakika merhaba diyoruz. Oyuncular da bakan soruyorlar, nerede diye. Yönetici arkadalarmz çok kouturdular ama bakan göremedik.

GTMEK STYORSA GTSN DEDM

lk yar maçlar bittiinde Kemal, Raif ve Bilal ile ilgili bir ey söylenmedi. Kemal ile alakal jübile ettirelim sezon sonunda dedim. Onore edelim dedim. Raif için hiçbir inisiyatif kullanmadm. Raifin kalacan biliyordum. Bilal için oynatamayabilirim, gönderebilirsiniz dedim. Gitmek istiyorsa gitsin dedim. Sonra bana telefonla 3 oyuncuyu kadro d braktk dediler.

NEGÖLSPORDA STFALAR DEVAM EDYOR

negölspor yönetiminde dün 4 kiinin ardndan bugün de eref entürk istifa etti. stifalarn, Fatih Akyelin ayrlmasyla ilgili olarak bir balantsnn bulunmad örenildi.

TFF 2nci Ligde mücadele veren negölsporun yönetiminde yaprak dökümü devam ediyor. negölspor yönetiminde dün Kerem Ar, Talha Özi, Klç Demirda ve Levent Özçiftçinin istifalarnn ardndan bugün de eref entürkün istifa ettii örenildi. eref entürkün istifasnn Fatih Akyelin görevini brakmasyla herhangi bir balants olmad örenildi. stifa eden Kerem Ar, Talha Özi, Klç Demirda ve Levent Özçiftçi adna gerçekleen açklamada u ifadeler yer ald:

Tüm taraftar ve taraftar liderlerine, negölspor camiasna ve zor günde iyi günde bizleri yalnz brakmayan negöl halkna duyurulur. Basnda çkan istifa haberimize istinaden; istifamzn Fatih Akyelin görevini brakmasyla herhangi bir balants yoktur. Ayrca smail Güldürenin negölsporumuza hizmet etmesini can gönülden istiyoruz. stifamz yönetimde oluan fikir ayrlklarndandr. Biz her zaman negölsporumuzun maddi ve manevi yanndayz.

Ana Sayfaya Git