Fatih Terim: Beşiktaş'ı yenerek şampiyonluk yarışını sürdürmek istiyoruz

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'in 40'ncı haftasında iç sahada oynayacakları derbide Beşiktaş'ı yenerek şampiyonluk şanslarını sürdürmek istediklerini söyledi. Süper Lig'in 39'uncu haftasında Galatasaray, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı ekibin teknik patronu Fatih Terim, basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Haberler 04.05.2021 - 00:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Son 3 maçlarn gol yemeden kazandklarn hatrlatan Fatih Terim, Açkças Türkiyenin en az gol yiyen takmlarndan biriydik. Son 5-6 maçta bunu unvanmz yerlere atmtk. Sezon içinde az gol yiyip çok atan takmlarn bandaydk. Son 3 maç için lige tutunabilmek, vazgeçmemek adna gol atmak da yememek de önemliydi. Açkças rakipleri az pozisyona sokmakta önemli. Umarm son 3 maç da böyle tamamlarz. Bizim gibi takmlar ne olursa olsun gol yememeli. Oyun 0-0da bitse, riske de girseniz gol yememelisiniz. Nasl olsa golü buluruz düüncesiyle gol yememek lazm. çou rakibi kendi sahasnda baskyla kapattmz için en büyük tehlike geçi hücumlardr. Buna da fazla fazla çalyoruz. Bunda büyük bir yüzdeyle de baarl oluyoruz. Hatalar da oluyor, nitekim o hatalar bizi bu durumlara getirdi ifadelerini kulland.

Galatasarayn hiçbir zaman ampiyonluk yarnda vazgeçmeyeceini vurgulayan Terim, Beiktala matematii basit bir maç oynayacaz. Kazanrsak devam ederiz, dier ekilde ise rakibimizi oyuncularmzla, teknik heyetimizle baarlarndan dolay tebrik ederiz. Tercihimiz tabii dier türlüsü. Bunun için de hafta sonuna en iyi ekilde hazrlanacaz diye konutu.

SONUNA KADAR VAZGEçMEMEY DÜÜNÜYORUZ

çok moralli bir Beiktala oynayacaklarn anlatan Terim, Derbiyi kazanrsak yeter mi, önemli deil. Kazanp sonuna kadar vazgeçmemeyi düünüyoruz. nallah bunu da baaracaz. Rakibimiz çok güvenli ve de puan olarak kredisi puan olan bir takm. Vazgeçmeden devam edeceiz yorumunu yapt.

K FUTBOLCUNUN DA OLMASINI STYORUM

Kiralk sözlemeleri sona erecek Halil Derviolu ve Gedson Fernandesin durumuyla ilgili soruya ise Terim, u cevab verdi:

Halil ve Gedsonla ilgili düüncelerimi haftalar önce söyledim. u ana kadar bir ey var m, hayr. Bir seçim ortamnn olumas özellikle kurumlarda devamll, benim bildiim bu esastr, bazen sekteye uratabiliyor. Ama gerek d gerek iç transfer zaman zaman konuuldu. Herhangi biten bir ey yok. ki futbolcunun da olmasn istiyorum. nallah bizle beraber olurlar. Nasl olacak, göreceiz.

Ana Sayfaya Git