Fatih Terim'den Arda Turan yorumu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Medipol Başakşehir'e transfer olan milli futbolcu Arda Turan ile ilgili, "Kimseyle bir derdim yok. Hepimiz işimize bakalım. Allah herkesin işini rast getirsin." dedi.

Haberler 15.01.2018 - 11:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Galatasaray Kulübü Bakan Dursun Özbek ile teknik direktör Fatih Terim, sar-krmzl ekibin Antalya kampn takip eden basn mensuplaryla kahvaltda bir araya geldi.

Basn mensuplaryla sohbet eden Terim, ampiyonluk yar, transfer çalmalar ve gündemle alakal sorulara yant verdi.

Medipol Baakehirin Barcelonadan kiralad eski Galatasarayl Arda Turann transferiyle ilgili soru üzerine Terim, Kimseyle bir derdim yok. Hepimiz iimize bakalm. Allah herkesin iini rast getirsin. diye konutu.

Sol bek transferinde gündemde olan Juventusun Ganal oyuncusu Kwadwo Asamoahn transferinin zora girdiini aktaran deneyimli teknik adam, Biz, açk olmaya çalyoruz. Sol bek eksik dedik. Asamoahn gelme ihtimalinin yüzdesi dütü. Ancak 2 hafta süre var. Bu iler belli olmaz. ifadelerini kulland.

Fatih Terim, devre aras transferlerinin zorluuna deinerek, in teknik yan kadar ekonomik yan da önemli. Ayn sonuna daha var. Bir an evvel gelse iyi olur ama ocak transferleri kolay deil. Dikkat edilmesi gerekir. Biz teknik açdan eksik gördüümüz yerleri bildirdik. eklinde görü belirtti.

- Carole, Emre Mor ve Ozan Tufan

Galatasaray Teknik Direktörü Terim, transfer gündemlerinde olduu iddia edilen Lionel Carole, Emre Mor ve Ozan Tufan ile ilgili sorular yantlad.

ngiltere kulüplerinin istedii öne sürülen Badou Ndiaye ile ilgili herhangi bir teklif olmadn aktaran Terim, Emre Mor ve Ozan Tufan ile ilgili hiçbir irtibat yok. Caroleün dönmesi u an için söz konusu deil. Transferde kimseyle temasa geçmedik. Olursa yönetimler ile geçeriz. deerlendirmesinde bulundu.

Sakatl süren Fernando Regesin durumu hakknda bilgi veren deneyimli teknik adam, Fernando iyiye gidiyor. Koulara balayacak. Gayet iyi çalyor. Umduumuzdan erken gelebilir. Kayserispor maçna yetitirmek güzel olurdu ama zor. diye konutu.

- Hiçbir ampiyonluun kolay olduunu sanmyorum

Fatih Terim, ampiyonluk yarnn kolay olmayacan dile getirdi.

ampiyonluk yolunda her maçn çok önemli olduunu anlatan Terim, Hiçbir ampiyonluun kolay olduunu sanmyorum. Telafi edecek bir yar kalmad. Seviye yükseldi. Her maç ampiyonluk yolunda önemli. Kimin nerede puan kaybedecei belli olmaz. Beklemediimiz sonuçlarla karlaabiliriz. Hayat size sürprizler yapabilir. Her eye hazrlklyz. ifadelerini kulland.

Mevcut takmn seviyesini yukar çekmeyi hedeflediini vurgulayan sar-krmzl takmn teknik direktörü, unlar kaydetti:

Transferle ilgili konuurken var olan oyuncular daha yukar çkarmak önemliydi. Ben bununla urayorum. Kapasitelerini yükseltmek istiyorum. Bir bütün olarak mücadele edeceiz. 11de olamayan futbolcu, sonraki maçta olabilir. Kamp kesintisiz devam ettirmeyi düündük. Bu periyot bize iyi gelecek. Galatasarayn büyüklüünü daha iyi hissettirmek amacmz. u ana kadar herhangi bir transfer faaliyetimiz olmad. Olursa da gereken yaplr. Her maç zor geçecek. Oyuncularma güveniyorum.

- Proje ve mental olarak pek çok ey deiti

Terim, Galatasarayda göreve gelmesinin ani olduunu belirterek, sözlerini öyle sürdürdü:

Geliimiz ani oldu. Gelir gelmez maçlar vard. Oray iyi geçmek önemliydi. kinci yar hazrlklar vard. Transferle ilgili ne ihtiyacmz var onu söyledim. Proje ve mental olarak pek çok ey deiti. Mekann tandk ve bizim oluu avantajmz. leri kolaylatryor. Bir skntmz yok. Oyuncular izliyorsunuz. Güzel bir hava var. Mutlu insanlar baar gösterir. çok ükür rahatz. yi ekilde hazrlanyoruz.

Fikstür avantaj olup olmadnn sorulmas üzerine Terim, Fikstüre bakarsak her takmla oynuyorsunuz. Bazen etki edebilir ama çok küçük. Sahada gereini yaparsanz herkesle her yerde oynarsnz. yi takm her yerde kazanr ya da kazanmaya oynar. Fikstür çok önemli deil. diyerek sözlerini tamamlad.

Ana Sayfaya Git