Fenerbahçe 1 puanla yetindi

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında Beşiktaş ile 353'üncü randevusuna çıkan Fenerbahçe, 1 puanla yetindi.

Haberler 23.03.2021 - 10:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fenerbahçe, Beikta derbisinden Ozan Tufann 89uncu dakikada att golle 1-1 berabere ayrld. Deplasmandan 1 puanla ayrlan sar-lacivertliler zirve yarndaki yerini korurken puann 59a yükseltti. Bu sezon derbi maçlarda galip gelemeyen Fenerbahçe, 4 derbi karlamasndan 2 puan alabildi.

Evinde oynad maçlara oranla d sahada daha fazla galip gelen Fenerbahçe, deplasmandaki yenilmeme serisini de 8 maça yükseltti. Evinde 6 maçta malup gelerek kötü bir rekora imza atan sar-lacivertlilerin yüzü deplasman maçlarnda güldü. ç sahaya göre d sahada tam tersi performans sergileyen sar-lacivertli ekip; son 8 deplasman maçndan 6 galibiyet, 2 de beraberlik elde ederek 20 puan toplad.

OZAN TUFAN BERABERL GETRD

Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan, 75inci dakikada Valenciann yerine oyuna dahil oldu. Beikta karsnda 47nci dakikada Vidann bulduu golle yenik durumda olan Fenerbahçe, 89uncu dakikada Caner Erkinin pasnda topla buluan ve güzel bir vuru sergileyen Ozan Tufann kaydettii golle sevindi. 2019 yl Aralk aynda Kadköydeki galibiyette uzaktan alarla topu buluturan Ozan Tufan, Beiktan sahasnda da benzer bir gol kaydetti. Mücadelenin son anlarnda gelen golle beraberlii yakalayan sar-lacivertliler, o dakikadan sonda baskl oyununu sürdürse de galibiyeti alamad. Ozan, 2012-13 sezonunda Sowun ardndan ayn sezon içinde Beiktaa 3 gol atan uyuncu oldu.

ALTAY BAYINDIR GÖZ DOLDURDU

Fenerbahçenin genç file bekçisi Altay Bayndr, Beikta maçndaki performans ile göz doldurdu. Süper Lig kariyerinde en fazla kurtar yapt maçta kalesinde 1 gol gören Altay, bir çok tehlikeli pozisyona geçit vermedi. Karlamann ardndan gözyalarn tutamayan baarl kaleci sosyal medyadan ise destek yamuruna tutuldu. 6 kurtar, 1 uzaklatrma, 2 topu ayakla uzaklatrma, 1 kazanlan hava topu, 37 topla buluma, 21 pas ve 11 isabetli pas performans gösteren Altay Bayndr, Beikta karsna mutlak galibiyetle çktklarn ve henüz hiçbir eyin de bitmediini söyledi. Hatalardan destek çkarmalar gerektiini savunan Altay, Artk hatalarn telafisi olmayan haftalardayz. Disiplinli bir ekilde devam etmemiz gerekiyor. Biz Fenerbahçeyiz. Bize yakan oyunu oynamamz gerekiyor. kinci yardaki oyunu ilk yarda da oynamalydk. nallah bundan sonras daha iyi olur. Duygu younluu hat safhadayd. Duygusal anlamda youn hisler yaadm. Bu da dar vurdu. Bizim kaybetme, berabere kalma gibi bir lüksümüz yok. Her zaman galibiyet elde etmemiz gerekiyor. Bugün 1 puan aldk. Bundan sonraki maçlara da ciddiyetle, hataya yer vermeden devam edeceiz. nallah sezon sonunda verdiimiz mücadelenin, emein, yaadmz her eyin karln alrz dedi.

NAZIM VE RFAN CAN BEKLENEN VEREMED

Sar-lacivertli ekipte tecrübeli futbolcu Gökhan Gönülün yokluunda görev alan Nazm Sangare, beklenilen performans veremedi. Beikta karsnda istenileni veremeyerek Gökhan Gönülü aratan Nazm Sangare, mücadelenin bandan sonuna kadar oyunda kald.

Devre arasnda Medipol Baakehirden Fenerbahçeye transfer olan rfan Can Kahveci de performans ile tepki çekti. Büyük umutlar ile sar-lacivertli takma dahil edilen rfan Can, Beikta derbisi ile ilk kez 11de görev ald. Beklentinin altnda kalan rfan Can, 58inci dakikada yerine Sosaya devretti.

EROL BULUT SON VURULARDAN KAYETç

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Beikta maçna kazanmak için geldiklerini ve elde ettikleri 1 puann kendileri için yetersiz olduunu söyledi. Futbolcularn gol pozisyonlarna girdiini ancak son vurularda konsantre olamadklarn söyleyen Bulut, milli arada bu sorunun üzerine gideceinin sinyalini verdi. Evlerinde oynadklar maçlarda da sorun yaayan sar-lacivertli ekip, Kadköy büyüsünü çözmek için youn çaba sarf edecek. Ayrca her maça farkl bir kadro ile çkan Erol Bulut, lig sonu hedefledikleri ampiyonluu kazanmak için de araya girecek. Kötü sonuçlarn ardndan gelen istifa çarlarn umursamayan Bulut, kadro skntsn çözerek en az kaypla yoluna devam edecek.

Ana Sayfaya Git