Fenerbahçe-Amed Sportif Faaliyetler maçından notlar

Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Advocaat, karşılaşmada ligde az süre alan futbolcular ile gençlerden oluşan bir kadroyu sahaya sürdü.

Haberler 26.01.2017 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Ziraat Türkiye Kupas C Grubu 6. ve son haftasnda Spor Toto 2. Lig temsilcisi Amed Sportif Faaliyetler ile yaplan maça, ligde az süre alan futbolcular ile gençlerden oluan bir kadro çkard.

Hollandal teknik adam, Ülker Stadnda yaplan ve sonucun sralamay etkilemeyecei mücadelede, Spor Toto Süper Ligde Medipol Baakehir ile yaplan maçn ilk 11inden sadece bir futbolcuyu görevlendirdi. Medipol Baakehir karlamasna ilk 11de balayan Salih Uçan, Amed Sportif Faaliyetler müsabakasnda da 11de görev yapt.

Advocaat, Medipol Baakehir mücadelesine ilk 11de balayan Jose Fernandaoyu ise yedekler arasnda bekletti. Deneyimli teknik direktör, Salih ve Fernandao dnda Medipol Baakehir maçnda ilk 11de oynayan hiçbir oyuncusunu Amed Sportif Faaliyetler maçnn kadrosuna almad.

Fenerbahçe, Amed Sportif Faaliyetler maçna, Fabiano, Sava Polat, Yiithan Güveli, Kadir Kaan Özdemir, smail Köyba, Caner Koca, Muammed Samed Karakoç, Salih Uçan, Karavaiev, Stoch ve Van Persie 11iyle çkt. Sar-lacivertli takmda 4 oyuncunun bulunduu yedek kulübesi ise Erturul Takran, Fernandao, Neustaedter ve Erdi Can ehitten olutu.

- Tribünler bo kald

Fenerbahçeli taraftarlar, Ülker Stadnda oynanan müsabakaya ilgi göstermedi. l Spor Güvenlik Kurulu toplantsnda alnan karar gerei, konuk ekip taraftarlarnn izleyemedii maç yaklak bin 500 sar-lacivertli taraftar, tribünden takip etti.

Ana Sayfaya Git