Fenerbahçe, Kadıköy'de galibiyeti unuttu

Süper Lig'in 4. haftasında Medipol Başakşehir'e 3-2 yenilen Fenerbahçe, Kadıköy'de galibiyeti unuttu.

Haberler 11.09.2017 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ülker Stadnda oynanan karlamada 2. dakikada Attamah, 33. dakikada da Adebayorun golleriyle 2-0 geriye düen sar-lacivertli ekip, 43. dakikada Nabil Dirarla fark bire indirmeyi baard.

Fenerbahçe, 79. dakikada Clichynin kendi kalesine att golle skoru 2-2ye getirirken, 90+3. dakikada Kerim Frei, Medipol Baakehirin maç 3-2 kazanmasn salayan golü kaydetti.

Fenerbahçe, bu malubiyetle ligde 4. hafta sonunda 5 puanda kald.

- Evinde 7 maçtr kazanamyor

Medipol Baakehire yenilen Fenerbahçe, taraftar önünde galibiyet hasretini 7 maça çkard.

Geride kalan sezon sahasndaki son iki lig maçnda Antalyaspora yenilip, Trabzonsporla berabere kalan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupas yar finalinde yine Medipol Baakehir ile yeniememiti.

Bu sezon ise UEFA Avrupa Liginde Sturm Graz ile berabere kalan ve Vardara yenilen sar-lacivertliler, ligde ise Trabzonspor beraberliinin ardndan Medipol Baakehir karlamasndan ise puan çkaramad.

Sar-lacivertliler, sahasndaki son 7 resmi maçnda 3 yenilgi ve 4 beraberlik ald.

- Fenerbahçenin kalesi dütü

Fenerbahçe, oynad son 16 resmi karlamann tamamnda kalesinde gol gördü.

Medipol Baakehir karsnda maçn henüz 2. dakikasnda geriye düen sar-lacivertliler, kötü istatistiine bir yenisini daha ekledi.

Geçen sezon oynad son 8 resmi karlamann tamamnda kalesinde gol gören Fenerbahçe, bu sezon oynad 8. karlamada da kalesini gole kapatamad.

Sar-lacivertliler, en son geçen sezon sahasnda Galatasaraya kar oynad lig müsabakasndan 1-0lk galibiyetle ayrlm ve kalesinde gol görmemiti.

- Dirar siftah yapt

Fenerbahçenin Fransann Monaco takmndan transfer ettii Nabil Dirar, sar-lacivertli formayla ligdeki ilk golünü Medipol Baakehire att.

Dirar, Medipol Baakehir karsnda 43. dakikada fileleri havalandrd.

Nabil Dirar, Fenerbahçenin UEFA Avrupa Liginde sahasnda Sturm Graz ile oynad karlamada da takm adna tek golü kaydetmiti.

- Janssen ilk kez

Fenerbahçenin, ngilterenin Tottenham Hotspur takmndan sezon sonuna kadar kiralad Hollandal futbolcu Vincent Janssen, ilk kez sar-lacivertli formay giydi.

stanbula dün gelen ve akam saatlerinde Fenerbahçe ile ilk idmanna çkan golcü futbolcu, Medipol Baakehir karsnda maçn ikinci yarsnda oyuna dahil oldu.

Mauricio Islann yerine 64. dakikada oyuna giren 23 yandaki oyuncu, 87. dakikada önemli bir gol pozisyonundan yararlanamad.

- Gol tartmas

Karlamann 79. dakikas ilginç bir pozisyona sahne oldu.

Valbuenann ortas sonras Skrteln kafa vuruunda kale sahas içinde Clichynin diziyle müdahale ettii top, filelere gitti. Bu pozisyonda Fenerbahçeli futbolcular gol sevinci yaarken, maçn yardmc hakemi ofsayt bayran kaldrd.

ki takmn futbolcular ve yedek kulübesi uzun süre hakem Frat Aydnusa itirazda bulundu. Aydnus, yardmc Serkan Ok ile konutuktan sonra gol karar verdi.

- Yönetim istifa sesleri

Fenerbahçeli taraftarlar, 3-2 kaybedilen Medipol Baakehir maç sonrasnda yönetimi istifaya davet etti.

Maç boyunca takmlarn destekleyen sar-lacivertli taraftarlar, 90+3. dakikada Kerim Frein golünden sonra ise yönetim aleyhine tezahüratlarda bulundu.

Öte yandan sar-lacivertli taraftarlar, maçn ardndan kaleci Volkan Demirele de tepki gösterdi.

Ana Sayfaya Git