Fenerbahçe, Kocaman ile yollarını ayırdı

"Futbol takımımızın yönetimsel anlamda yeni bir sayfa açması gerektiği konusunda karşılıklı görüş birliğine vardık"

Haberler 19.06.2018 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör Aykut Kocaman ile yollarn ayrldn açklad.

Sar lacivertli kulüpten yaplan açklamada, deneyimli teknik adam ile dün akam bir görüme gerçekletirildii ve yeni bir sayfa açlmas yönünde görü birliine varld kaydedildi.

Bakan Ali Koç, kendi imzasyla Fenerbahçenin resmi internet sitesinden yaynlanan açklamada, Aykut Kocamana teekkür ettiini ve Kocamann her zaman Fenerbahçenin kalbinde olacan belirtti.

Sar lacivertli kulüpten yaplan açklamann tamam u ekilde:

Profesyonel Futbol Takmmzn deerli teknik direktörü Sayn Aykut Kocaman ile, göreve geldiimiz günden itibaren, takmmzn mevcut durumu ve gelecei hakknda muhtelif görüme ve deerlendirmeler gerçekletirdik. Deerli hocamz ile yapm olduumuz bu görümelerin neticesinde dün akam itibaryla futbol takmmzn yönetimsel anlamda yeni bir sayfa açmas gerektii konusunda karlkl görü birliine vardk. Bu yaklam samimiyetle ve anlayla karlayan Sayn Aykut Kocamana, bugüne kadar kulübümüze vermi olduu tüm hizmetler için ahsm, yönetim kurulum ve camiam adna teekkür ederim. Futbolcu ve teknik adam olarak kulübümüze kazandrd baarlarnn yannda, özellikle 3 Temmuz sürecindeki dimdik duruuyla da camiamz için bir teknik direktörden çok daha fazlas olduunu göstermi olan Sayn Aykut Kocaman, her zaman kalplerimizde ayr bir yere sahip olmaya devam edecektir. Hocamza bundan sonraki kariyeri için en içten baar dileklerimizi sunar, yolunun açk olmasn dileriz.

Ana Sayfaya Git