"Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük kulübü"

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Mehmet Ekici, "Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük kulübü. Her sene olduğu gibi şampiyonluğa oynamak istiyoruz." dedi.

Haberler 01.08.2017 - 10:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mehmet Ekici, kulüp dergisinin austos ay saysnda yer alan röportajnda, Fenerbahçedeki hedeflerinin yan sra teknik direktör Aykut Kocaman hakknda açklamalarda bulundu.

Fenerbahçede iyi ilere imza atmak istediini vurgulayan 27 yandaki futbolcu, Fenerbahçe, Türkiyenin en büyük kulübü. Her sene olduu gibi ampiyonlua oynamak istiyoruz. Avrupa Liginde gidebildiimiz yere kadar gitmek bizim için çok önemli. Hedefimiz, kupalar kaldrmak. nallah tüm bu hedefleri gerçekletireceiz. ifadelerini kulland.

Her futbolcunun oynamak istedii takm seçme özgürlüünün olduunu belirten Mehmet Ekici, unlar kaydetti:

Bir hakszla uradm düünüyorum. O dönemde Fenerbahçeye bir söz verdim, o sözümün de arkasndan gittim. Ayrca ilk etapta Trabzonspor, beni buraya yönlendirdi. Bunu da bakanmz Aziz Yldrm birkaç kez dile getirdi. Sözümü verdikten sonra benim için olay bitmiti. Bu süreçte Fenerbahçenin büyüklüünü bir kez daha görüp, anlama ansm oldu.

Teknik direktör Aykut Kocaman ile çalmann önemli bir ans olduunu aktaran sar-lacivertli oyuncu, Bizler bu ans iyi deerlendirmek zorundayz. nallah bizim admza güzel sezonlar olur. Hocamz yllarca 11 numaray en iyi ekilde temsil etti, inallah ben de uzun yllar en iyi ekilde tarm. Benim önceliim, burada kalc olmak. yi sezonlar geçirmek istiyorum. Umarm bu formay uzun yllar terletirim. Maç oynamaya baladkça ve iyi bir performans sergiledikçe hedeflerimden biri de tabii ki milli takma dönmek. eklinde görülerini aktard.

Mehmet Ekici, 6 ay sahalardan uzak kald için futbolu çok özlediini kaydederek, 6 ay futboldan ayr kalnca, ister istemez futbolu özlüyorsunuz. Futbola aç biriyim ve iyi ilere imza atmak için buradaym. Bizim yapmamz gereken tek ey, çok çalmak ve hazr olmak. deerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçenin sadece futbolda deil, dier branlarda da faaliyet göstermesinin büyük baar olduunu anlatan Mehmet Ekici, sözlerini öyle tamamlad:

Dünyada bunun örnei de oldukça az. Bakanmz ve yönetim kurulumuzu tebrik etmek istiyorum. Birçok ilke ve yenilie imza atan, büyük bir kulübüz. Her zaman baary hedefleyen bir yönetimimiz var. Kulübümüz adna her zaman en iyisi yaplyor.

Ana Sayfaya Git