Fenerbahçe, Volkan Demirel'le sözleşme yeniledi

Sarı-lacivertli kulüp, 36 yaşındaki tecrübeli kalecinin sözleşmesini uzattı

Haberler 10.07.2018 - 13:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fenerbahçe Futbol Takm, tecrübeli kalecisi Volkan Demirelin sözlemesini uzatt.

Sar-lacivertli kulüpten yaplan açklamada, 2002 ylndan bu yana Fenerbahçe formasn terleten 36 yandaki kaleciyle yeni sözleme konusunda anlamaya varld belirtildi.

Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü Damien Comolliyle bir araya gelen Volkann yeni sözlemesinin kaç yllk olduunun bilgisi paylalmad.

Açklamada görülerine yer verilen Volkan Demirel, kendisiyle yola devam etmek isteyenlere teekkür ederek, 1-2 haftadr çok görütük, çok konutuk. Comolli, bana çok yardmc oldu. Zaten Fenerbahçeliyim. Bu saatten sonra burada yolun sonuna kadar devam edeceim. Benim için burada olmak her eyden önemli, mutluluk verici, gurur verici, onur vericidir. Her zaman dile getirdiim gibi elimden geldii kadar da bu formay giymek istiyorum. nallah bu imkanlar her defasnda salarm ve bu kulübün bir parças olurum. ifadelerini kulland.

SÖZLEMEY YENLED

Comolli ise Volkan Demirelin takmda kalmas gerektiini düündüklerini aktararak, unlar kaydetti:

Volkan ile yaptmz ilk toplantda sadece onun durumunu ve sözlemesini deil, genel olarak Fenerbahçeyi ve Fenerbahçenin genç kalecilerini konutuk. Volkann bu tutumu da benim çok houma gitti. çünkü o kendisini deil Fenerbahçeyi düünen biri.

Fenerbahçeye 2002 ylnda Kartalspordan transfer olan Volkan Demirel, 16 sezon geçirdii sar-lacivertli formayla 509 resmi maça çkt. Kulüp tarihinde Müjdat Yetkinerden (570 maç) sonra en fazla müsabakaya çkan ismi olan Volkan Demirel, yeni sezonda da sar-lacivertli formay terletecek.

Ana Sayfaya Git