Fenerbahçe'de 2. hafta kabusu

Süper Lig'de dün deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 yenilen Fenerbahçe, ligin 2. haftalarında üç puan hasreti çekiyor.

Haberler 20.08.2018 - 10:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Ligde dün deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspora 1-0 yenilen Fenerbahçe, ligin 2. haftalarnda üç puan hasreti çekiyor.

Ligin ilk haftasnda sahasnda Bursasporu 2-1 yenen Fenerbahçe, son 5 sezondur 2. haftalarda galip gelemiyor.

Yönetim ve teknik kadro deiikliinin ardndan, yeni transferleriyle sezona umutla giren sar-lacivertliler, bu yl da 2. hafta kabusuna son veremedi.

Geçtiimiz son 4 sezonda ligin 2. haftalarndan 1 puanla ayrlan Fenerbahçe, bu sezon ise 2. haftay eli bo kapatt.

Geçen sezon ayn haftada Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, 2016-2017de Kayserispor ile 3-3, 2015-2016da çaykur Rizespor ile 1-1 ve 2014-2015te yine Trabzonspor ile 0-0 berabere kalmt.

- Son galibiyet ampiyon olunan sezonda

Fenerbahçe, ligde en son 2. hafta galibiyetini, ampiyon olduu son sezonda kazanmt.

Ligde 4 yldr ampiyonluk hasreti çeken sar-lacivertliler, 2013-2014 sezonunda teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde mutlu sona ulamt.

Fenerbahçe, bahsi geçen sezonun 2. hafasnda sahasnda Eskiehirsporu 1-0 malup etmeyi baarmt.

- Kaleci hatalar can yakyor

Fenerbahçede son dönemde sezon balangçlarnda kaleci hatalaryla kaybedilen puanlar dikkati çekiyor.

Geçtiimiz sezona, takmn birinci kalecisi Volkan Demirel ile rekabet edecei düüncesiyle Carlos Kameniyi transfer ederek balayan sar-lacivertliler, her iki kalecininde ilk haftalarda yedii hatal gollerle önemli puanlar yitirmiti.

Bahsi geçen sezonda, o zamanki teknik direktör Aykut Kocamann sk sk gündeme getirdii ilk haftalarda kaleci hatalaryla kaybedilen puanlar, Hollandal çaltrc Phillip Cocu ile girilen yeni sezona da tand.

Fenerbahçe sezona, Volkan Demirel, Carlos Kameni ve Erten Ersunun yanna Berke Özeri de transfer ederek 4 kaleciyle girerken, teknik direktör Phillip Cocu, resmi maçlarda tercihini tecrübeli kaleci Volkan Demirelden yana kulland.

2017-2018 sezonunun ilk haftasnda Göztepe, ikinci haftasnda ise Trabzonspor ile oynanan karlamalarda yedii hatalar goller sebebiyle sar-lacivertli taraftarlarca eletirilen tecrübeli kaleci, bu yl da benzer bir performans ortaya koydu.

Evkur Yeni Malatyaspor karlamasnn ardndan hatalar gündeme gelen Volkan Demirel, UEFA ampiyonlar Ligi 3. ön elemesinde Benfica ile yaplan karlamada da yedii gol sebebiyle tepki toplamt.

Ana Sayfaya Git