Fenerbahçe'de evdeki hesap çarşıya uymuyor

Fenerbahçe'de evdeki hesap çarşıya uymayınca zirve yarışında sürekli yara alınıyor.

Haberler 01.12.2021 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto Süper Ligde 14 hafta geride kalrken Fenerbahçe, istedii puanlar hanesine yazdramyor. 24 puanla 4üncü sraya yerleen sar lacivertli ekip, üst sralara çkmann hesaplarn yaparken, evdeki hesap çarya uymuyor. Teknik direktör Vitor Perierann yapt 11ler ve maç esnasndaki oyuncu deiiklikleri her hafta tepkileri çekiyor. zmir Gürsel Aksel Stadyumunda oynanan Göztepe mücadelesinde de isteneni veremeyen Fenerbahçe, sahadan 1-1lik skorla ayrlarak 1 puanla yetindi. Lider Trabzonsporun 12 puan gerisinde kalan sar lacivertlilerde Altay ve Valenciann sakat olular ve Tisserand ile Mert Hakann ise cezallarnn olmasnn ardndan Novakn 88inci dakikada krmz kartla oyun dnda kalmas durumu bir hayli zora soktu. Zirve yarnda sürekli yara alarak taraftarnn umudunu kesmesini salayan sar lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereirann takmdaki gelecei de skntl bir hal alma yolunda ilerliyor.

SZALAI YEDEK KULÜBESNE HAPSOLDU

Sar lacivertli ekip, Galatasaray derbisi ile ilk kez 4lü savunma sistemine geçi yapt. Sistem deiikliinin kurban ise Attila Szalai oldu. Bu sistemi denedii Galatasaray derbisiyle istedii sonuca ulaan Portekizli teknik adam, Olympiakos ve Göztepe karlamalarnda ise arzulad puanlar alamad. Szalaiyi ise yedek kulübesine hapseden Pereira, sistemi denedii 3 maçta savunma ikilisinde Kim, Serdar Aziz ve Tisseranda ans verdi. Szalai, Galatasaray derbisinde kadroda olmasna karn süre almazken, Olympiakos maçnda 78inci dakikada Novakn yerine oyuna dahil oldu. Szalai, Göztepe maçnda ise 90nc dakikada Mesutun yerine oyuna girdi.

PELKAS GEçEN SEZONU ARATIYOR

Sar lacivertli ekipte Dimitris Pelkas, geçtiimiz sezonu aratan isimler arasnda yer alyor. Geçen sezon ilk 11in deiilmez isimlerinden olan Pelkas, bu sezon bekleneni veremiyor. Ligde 14 hafta geride kalrken gol ve asist baars gösteremeyen Pelkas, geçtiimiz sezon 8 gol ve 8 asistlik baarl bir grafik çizmiti.

RFAN CAN KAHVEC TEPKL

Fenerbahçede takmn en iyileri arasnda yer alan rfan Can Kahveci, Pereiraya tepkili. En son dün akam oynanan Göztepe maçnda Serdar Dursunun kaydettii gole asist katksnda bulunan rfan Can, 78inci dakikada yerini Rossiye brakt. Oyundan çkarken ve sonrasnda teknik direktör Pereiraya olan sitemini gizlemeyen rfan Cana taraftarlar da destek verdi.

BERISHA VE SERDAR DURSUN BEKLENTNN ALTINDA

Sar lacivertlilerde Berisha ile Serdar Dursun, performanslaryla beklentinin altnda kald. Valenciann sakatlnda k saçmas beklenen Serdar Dursun ile Berisha beklentiyi veremedi. Bu sezon 9 maçta görev alan Serdar Dursun; 2 gol atarken 1 golünde hazrlaycs oldu. Berisha ise ligde forma giydii 8 karlamada 1 gol, 2 asist kaydetti.

CRESPO BEEN TOPLADI

Sar lacivertli ekipte Crespo, rüzgar esmeye devam ediyor. Galatasaray derbisinde kaydettii golden sonra tüm dikkatleri üzerine çeken Portekizli futbolcu, UEFA listesinde olmamasndan dolay Olympiakos maçnda görev alamamt. Mert Hakann yokluunda mücadeleye 11de balayan ve 90 dakika sahada yer alan Crespo, beeni toplad. Göztepe maçndaki performans sosyal medyada da gündem olan Crespo, 11deki yerini salamlatrd.

Ana Sayfaya Git