Fenerbahçe'de neşter vurulacak iki bölge; stoper ve hücumcu kanat

Son olarak Giuliano ve Roberto Soldado'yu kadrosuna katan Fenerbahçe, hücumcu kanat oyuncusu ve sağlam bir stoperin transferini bitirmek üzere. Simon Kjaer'i 12.5 milyon Euro karşılığında Sevilla'ya satan sarı-lacivertliler, bu boşluğu Neustadter ve Mehmet Topal ile doldurmayı denese de asıl mevkileri ön libero olan bu oyuncular iyi randıman vermedi.

Haberler 22.08.2017 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Son olarak Giuliano ve Roberto Soldadoyu kadrosuna katan Fenerbahçe, hücumcu kanat oyuncusu ve salam bir stoperin transferini bitirmek üzere. Simon Kjaeri 12.5 milyon Euro karlnda Sevillaya satan sar-lacivertliler, bu boluu Neustadter ve Mehmet Topal ile doldurmay denese de asl mevkileri ön libero olan bu oyuncular iyi randman vermedi.

GUSTAVO GOMEZ BTYOR

Trabzonsporun da srarla istedii örenilen Gustavo Gomez için kulübü Milanla görümelerde anlama salayan sar-lacivertli yönetim bordo-mavililere Giulianodan sonra bir transfer çalm daha atmaya hazrlanyor. talyan kaynaklar, Gustavo Gomezin Fenerbahçeyle imzaladn iddia etti.

EMRE, OKEY MASASINDAN FENERBAHçEYE !..

Öte yandan aylardr Emre Moru kadroya katmak için çalan Fenerbahçe, Inter ile anlaamayan Dortmundlu futbolcuda bir kez daha sona yaklat. Daha önce futbolcuyla yapt görümelerde anlama salayan sar-lacivertli yönetim, Borussia Dortmund ile yapt görümelerden sonuç alamamt. Emre Morun hazrlk kampnda iyi performans sergilemesi de bu süreci uzatt. Yönetim son olarak Alman kulübüne sunduu teklifi yükseltti. Yaanan bu gelimenin ardndan iki kulübün anlamaya yakn olduu ifade edildi. Emre Morun menajeri Muzzi Özcan da yapt açklamada Fenerbahçe ile scak temas halindeyiz demekle yetindi. Bu arada Emre Mor geçtiimiz gün sosyal medyada yapt paylamda okey masasndan video paylamt.

Ana Sayfaya Git