Fenerbahçe'de yeni transferler imza attı

Sarı-lacivertli kulüp, yeni transferleri Diego Reyes ve Michael Frey için imza töreni düzenledi

Haberler 30.08.2018 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fenerbahçe Kulübü, yeni transferleri Diego Reyes ve Michael Freye basn önünde imza attrd.

Ülker Stadnda düzenlenen töreni sar-lacivertli kulübün bakan Ali Koç da izledi.

Törende bir konuma yapan Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü Damien Comolli, çok istedikleri iki oyuncuyu kadrolarna kattklarn belirterek, Her ikisi de kalc transferlerimiz. çok genç ve deerlenecek isimler. Haftalardr aramza katlmalar için çalmalar yapyoruz. Takma katldklar için çok mutluyuz. diye konutu.

- REYES: COCU BEN DÜNYA KUPASI ÖNCESNDE PSVYE STEMT

Fenerbahçede olduu için mutluluk duyduunu söyleyen Diego Reyes, sar-lacivertli kulübün teknik direktör Phillip Cocunun kendisini daha önce de transfer etmek istediini söyleyerek, Burada olmaktan çok mutluluk ve gurur duyuyorum. Cocu beni Dünya Kupas öncesinde PSVye istemiti, ksmet Fenerbahçeye oldu. Benim için en doru yerin Fenerbahçe olduunu biliyordum. steimin gerçeklemesinden dolay çok mutluyum. ifadelerini kulland.

Fenerbahçenin yan sra çok sayda teklif aldn da vurgulayan Meksikal oyuncu, Avrupadan, Meksikadan çok teklif geldi ama ben Fenerbahçeyi tercih ettim. çünkü buras oynamak istediim tek kulüp. dedi.

- BU SENE AMPYONLUK YAAMAK STYORUM

Fizik olarak kendini hazr hissettiini ifade eden savunma oyuncusu unlar kaydetti:

Fizik olarak kendimi hazr iyi hissediyorum. Tamamen hazr olduumu söyleyebilirim ama ilk on birde ne zaman yer alacam hoca belirleyecek. Hem savunmada hem ön liberoda kendimi rahat hissediyorum. Bunun kararn zaman içinde hoca verecek. Bu takmla bu sene ampiyonluk yaamak istiyorum.

Hakknda sakat olduu yönünde çkan haberlere de cevap veren Reyes, Yanl haberlerin nereden geldiini bilmiyorum. Porto ile sözleme yenilememe sebebim benim istememi olmamd. Portoda bana görev verildiinde oynuyordum. Oynamama sebebim hocann tercihiydi. Mutlu ve baarl olacam bir yerde oynamak istedim. O yüzden buraya geldim. deerlendirmesinde bulundu.

- Comolli: Diegonun sakat olduu haberleri gerçei yanstmamaktadr.

Reyese yöneltilen sakatlkla ilgili soru üzerine araya giren Comolli unlar söyledi:

Diego hakknda çkan yalan haberlerin saysna çok arm durumdaym. 2015-2016 sezonunda Sociedadta oynarken 38 maçn 31inde yer aldn, 2016-2017 sezonunda Espanyolda 38 maçn 34ünde oynadn görebiliriz. Bu arada kalan 4 maçlk boluk ise Espanyolun transferde geç kalmasndan dolay gerçeklemi. 2017-2018 sezonunda Portoda 48 maçn 47sinde yer aldn görebiliriz. Diegonun sakat olduu haberleri gerçei yanstmamaktadr.

- Frey: Savaan, takm için mücadele eden bir santrforum

Sar-lacivertli takmn yeni forvet oyuncusu Michael Frey ise savaç bir karaktere sahip olduunu belirterek, santrfor bölgesindeki rekabetten kaçnmayacan söyledi.

Frey imza törenindeki konumasnda, Burada olmaktan çok mutluyum. Dier santrforlar da çok yetenekli, kariyerlerine sayg duyduum isimler. Onlardan çok ey öreneceimi düünüyorum. Geçen sene çok gol attm. çok koan, savaan, takm için mücadele eden bir santrforum. çok yönlü bir oyuncuyum. çift ve tek santrfor oynadm zaman oldu. Santrfor arkasnda da görev yaptm. Hangi rolde oynayacamn kararn hoca verecek. ifadelerini kulland.

Fenerbahçe taraftarnn karsna çkmak için sabrszlandn sözlerine ekleyen 24 yandaki oyuncu, Burada çok ateli bir atmosfer var. Fenerbahçe taraftar inanlmaz. Onlara kar oynamak için sabrszlanyorum. Fenerbahçe çok güzel ve büyük bir kulüp. Avrupada da biliniyor. Buraya gelmemdeki en büyük sebep mücadeleyi seviyor olmam. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git