Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Giuliano: "Kendimle yarışıyorum"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Giuliano, takımının 2'nci yarı hazırlıkları için Antalya'da gerçekleştirdiği sabah antrenmanından sonra basın toplantısı düzenledi.

Haberler 07.01.2018 - 12:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Giuliano, kampn ksa süreceini ama yararl olacan söylerken, Burada ksa bir çalma dönemi geçireceiz. Sahada düzeltmemiz gereken noktalar var bunlar düzelteceiz. Artk her ey bizim elimizde. Üst sralara yaknz. Bu mücadelemizi sezon sonuna kadar sürdüreceiz açklamasn yapt.

KENDMLE YARIIYORUM

Sürekli kendisini gelitirmek için çaltn belirten Giuliano, Ben kendisiyle mücadele içinde olan birisiyim. Kendimle yaryorum. Bugün dünden daha iyi olmak içim mücadele ediyorum. Kendimi takm içinde daha iyi hissetmeye baladm. Birbirimizi zamanla daha iyi tandk. lk yarda bu istatistikler bu geliimin sonucu. kinci yar umarm daha iyi olarak ve takmmz daha iyi sonuçlar alarak devam eder dedi.

TÜRKYEDE FUTBOLA OLAN TUTKU çOK FARKLI

Süper Ligde futbola büyük bir ilgi olduunu vurgulayan Giuliano, Burada futbol atmosferi beni pozitif anlamda artt. Brezilyada da futbol çok önemli ama burada tutku farkl. nsanlar futbola akla ballar ve çok tutkulular. Futbolla yatp futbolla kalkyorlar eklinde konutu.

Brezilyal futbolcularn Süper Ligde baarl olmasnn nedenlerini açklayan Giuliano, Brezilyann sadece Fenerbahçe ile deil, Türkiye ile olan ilikileri var. Türkiyede futbolculara çok iyi artlar sunuluyor. Taraftarn desteiyle bu kulübün büyüklüünü düünüyorum. Türkiyede iyi oynamak için iyi bir düzen var. Brezilyal futbolcular bu düzeni sever. Bu yüzdende baarl olduklarn düünüyorum ifadesini kulland.

EN Y DÖNEMM YAIYORUM

Süper Ligin ikinci yarsnda daha da gelimeleri gerektiini söyleyen Giuliano, Beklentimiz Süper Ligin 2nci yarsnda kendimizi daha da gelitirmek. lk yarnn sonuna doru bir çok noktay düzelttik. Takm içinde, sahada baz eyleri düzeltmemiz gerekiyor. Bu deiimi yapyoruz ama daha iyi olmalyz. Kariyerimin en iyi dönemini geçirdiimi düünüyorum. Zenitte 8 gol 4 asistlik performansm vard. u an sadece 4 ayda 8 gol 1 asistim var. Bu kyaslamay lig açsndan yapyorum ve bu geliimimden memnunum ve umarm böyle gider eklinde konutu.

YARITAK RAKPLERMZ YENMELYZ

Süper Ligde rekabetin üst seviyede yaandn söyleyen Brezilyal oyuncu, Türkiye Süper Ligindeki mevcut rekabet lig için son derece güzel bir görüntü ortaya çkaryor. Rekabeti üst seviyeye çkyor. Bu rekabet taraftar futbola yaklatryor. Türkiyedeki futbolun üst seviye çkmasnn nedeni bu rekabet. ampiyonluk yarnda tek rakibimiz yok, 4 rakibimiz var. Maç maç kazanarak önümüze bakmalyz. ampiyonluk yarndaki rakiplerimizle oynayacamz karlamalar kazanmalyz dedi.

DÜNYA KUPASINDA OLMAK çOCUKLUK HAYALM

Dünya Kupasnda yer almann çocukluk hayali olduunu belirten Giuliano, Dünya Kupasnda olmak benim hedefim. Fenerbahçeye oynamak için geldim. Oynamaya ve iyi oynayama ihtiyacm vard. Hala önümüzde milli takm için kamp süreçleri var. Ama milli takmla Dünya Kupasnda olacamn bir garantisi yok. Orada olmak istiyorum ama bu Fenerbahçedeki performansma bal. Dünya Kupasnda yer alrsam çok büyük bir mutluluk yaarm. Bu benim çocukluk hayalim fadesini kulland.

Ana Sayfaya Git