Fenerbahçe'nin derbi performansı zirve için yetmiyor

Galatasaray derbisi öncesi kamuoyunun beklentisi Sarı Lacivertlilerin bu maçta sahadan mağlup ayrılacağı, zirveden ve şampiyonluk yarışından iyice kopması yönündeydi.

Haberler 24.10.2017 - 08:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Derbi karlamas baladnda Fenerbahçe rakibine hzl oyun ve atak ans tanmazken, zaman zaman rakip kalede gol arad. Türk Telekom Stadnn baskl ortamna ramen derbileri kontrollü oynama geleneini sürdüren Fenerbahçe, Janssenin att golü hakem Cüneyt çakr geçerli saysa sahadan üç puanla ayrlma ihtimali yüksek olacakt.

DERB KAYBETMESE DE ZRVEDEN HALA UZAK...

Beikta derbisinde alnan üç puan, Galatasaray deplasmanndan kazanlan bir puan Fenerbahçe için baarl bir grafik olarak gözükse de, Sar Lacivertli takm hala zirveden çok uzak. Anadolu takmlar karsnda kaybedilen beklenmedik puanlar derbi maçlarnn performansn örtüyor. Derbi kaybetmeyen Fenerbahçe lider Galatasarayn hala 8 puan gerisinde bulunuyor. Ligin ilk yarsnda tüm derbileri oynayan Fenerbahçe en azndan devra arasna puan tablosunda ilk üçte girmek istiyor. Bu hedef dorultsunda özellikle iç sahada puan kaybna tahammülü olmayan Fenerbahçe kalan sekiz maçn tamamn kazanmak istiyor. Geride kalan haftalarn takmn kaderini çizeceini futbolcularna anlatan teknik direktör Aykut Kocaman, bir an önce seri galibiyetler kazanmalar gerektiinin altn çizdi. Bu hafta sahasnda Kayserisporu arlayacak Fenerbahçe rakibinin iyi performansna ramen sahadan mutlak galibiyet alma peinde. Kayseri ekibinin zayf deplasman karnesini deerlendirmek isteyen Fenerbahçe Galatasaraydan alnan bir puan deerli klacak 3 puan sahasnda kazanmak istiyor.

Ana Sayfaya Git