Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kuyt'tan görkemli veda

Fenerbahçe, Liverpool ve Feyenoord'un eski futbolcusu Dirk Kuyt özel bir jübile maçıyla futbola veda etti.

Haberler 28.05.2018 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fenerbahçenin eski Hollandal futbolcusu Dirk Kuyt, yldz isimlerin yer ald jübile maçyla sahalara veda etti.

Hollandann Rotterdam kentindeki De Kuip Stadnda oynanan jübile maçnda Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Sar-lacivertli

eski oyuncular Emre Belözolu, Raul Meireles, Cristian Baroni, Selçuk ahin, Moussa Sow, Pierre Webo, Pierre van Hooijdonk ve Robin van Persie de yer ald.

Öte yandan Beiktal futbolcu Ryan Babel, Medipol Baakehirli Eljero Elia ile daha önce Galatasarayda forma giyen Wesley Sneijder, Albert Riera, Frank de Boer ve Nigel de Jong da jübile maçnda forma giydi.

Kuytn Arkadalar takmnn teknik direktörlüünü Ruud Gullit, Feyenoord ekibinin teknik adamln Ronald Koeman üstlendi.

Hollanda Milli Takmnn banda ise Louis van Gaal bulundu. Kuytn Arkadalar takmnda Volkan Demirel, Cristian Baroni, Emre

Belözolu, Raul Meireles, Selçuk ahin, Moussa Sow, Pierre Webo, Jerzy Dudek, Fabio Aurelio, Craig Bellamy, Jamie Carragher, Andy Carroll, Luis Garcia, Steven Gerrard ve Albert Riera yer ald.

Feyenoord ekibinde Pierre van Hooijdonk, Patrick Lodewijks, Salomon Kalou, Bilal Baackolu, Steven Berghuis, Pascal Bosschaart, Patrick Paauwe, Jens Toornstra, Tonny Vilhena, Eljero Elia, Terence Kongolo, Roy Makaay, Ron Vlaar, Robin van Persie ve Danny Landzaat forma giydi.

Hollanda Milli Takmnda da Robin van Persie, Wesley Sneijder, Frank de Boer, Edwin van der Sar, Ryan Babel, Wilfred Bouma, Giovanni van Bronckhorst, Philip Cocu, Memphis Depay, John Heitinga, Nigel de Jong, Ruud van Nistelrooy, Andre Ooijer ve Rafael van der Vaart yer ald.

Karlamaya Kuytn Arkadalar ekibinin formasyla balayan Kuyt, ikinci devrenin ilk bölümünde Hollanda Milli Takmnda dier bölümünde ise Feyenoord takmnda oynad.

Kuytn Arkadalar, Feyenoorda kar oynad maç 3-2 kazand. Bu takmn gollerini Webo, Carroll ve Luis Garcia, Feyenoordun gollerini ise Van Hooijdonk ve Landzaat att.

Hollanda Milli Takm ile Feyenoord arasnda oynanan maç da ayn skorla tamamland. Hollanda Milli Takmnn gollerini Sneijder ve Van Persie (2), Feyenoordun gollerini ise Bilal Baackolu ile penaltdan Kuyt kaydetti.

KOCAMAN DA MAçI ZLED

Öte yandan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman da maç izlemeye gelenler arasndayd.

Ana Sayfaya Git