Fernando Muslera: "Hayatım boyunca burada kalabilirim"

Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera, açıklamalarda bulundu.

Haberler 28.07.2017 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sar-krmzl takmla olan sözlemesini 2021 ylna kadar uzatan Muslera, Galatasaray Spor Kulübü Bakan Dursun Özbekin katlmyla düzenlenen törenle imzay att.

Florya Metin Oktay Tesislerinde düzenlenen törende konuan Muslera, nanlmaz mutluyum, evimde kalmaya ve yaamaya devam edeceim ifadelerini kulland. Hayatm boyunca Galatasarayda kalabilirim diyen Muslera, açkmalarna öyle devam etti:

EVMDE KALMAYA DEVAM EDYORUM

çok mutluyum. Her frsatta Evimde gibiyim, burada kendimi evimde hissediyorum diyordum. Evimde kalmaya devam ediyorum. Bu nedenle bakanma ve emei geçen herkese çok teekkür ediyorum. lk günden beri Galatasaray camias bana çok eyler verdi. Oyuncu olarak ve insan olarak hep daha iyi noktalara gitmemi salad.

TARAFTARIN VERECE DESTEK çOK ÖNEML

Taraftar bizim çok önemli parçamz. Onlarn destei bizim için çok önemli. Evimde, onlarla birlikte kalmaya devam edeceim. Onlarn bize verecei destek çok önemli. Kulübümüz, bakanmz ve biz oyuncular onlar mutlu etmek için elimizden geleni yapyoruz ve yapmaya devam edeceiz.

KOVULANA KADAR GTMEM

Kovulana kadar gitmem. Kulubümüz ne zaman in bitti, gönderiyoruz derse o zaman bir uçaa atlar giderim. Yoksa burada hayatm boyunca kalabilirim.

BR GÜN BLE AYRILMAYI DÜÜNMEDM

Ne yazk ki çkan baz haberler vard. Galatasarayn benim için ne kadar önemli oluunu bütün dünya biliyor. Kalbimdeki yerini de herkes biliyor. Bir gün bile buradan ayrlmay hiç düünmedim. Bakanma bir kez daha teekkür ediyorum. Onun da yardmyla yeni bir kontrata imza atma ansmz oldu. Burada kalmaya devam edeceim.

DURSUN ÖZBEK: HTYARLAYANA KADAR BURADA KALACAK

Galatasaray Spor Kulübü Bakan Dursun Özbek de, düzenlenen imza töreninde açklamalrda bulundu. Fernando Muslerann ne kadar büyük bir Galatasarayl olduunun altn çizen Özbek, Nando, Galatasarayn çok önemli bir oyuncusu. Sadece Galatasaray için deil dünyada marka olmu, herkesin zevkle izledii bir oyuncumuz. Hiçbir zaman Galatasaraydan ayrlmasn yönetim olarak düünmedik. Söz konusu dahi olmad. Basn bunu tahrik edici yaynlar yapmt. Nando çok iyi bir Galatasarayl. Bu kulüpte yetimi gibi. Uzun yllar hem sporcu olarak hem de ilerleyen dönemlerde antrenör ve yönetici olarak hizmet edebilecek biri. Nando bizim evladmz. Galatasarayda kalmas ahsm ve yönetimi sevindiren bir olay. Kendisine bundan sonraki dönemlerde de baarlar diliyorum. Uruguaya direkt uçu olmad için Nandonun buradan gitmesi de çok zor. htiyarlayana ve saçlar beyazlayana kadar burada kalacak dedi.

Ana Sayfaya Git