Fethiyespor'dan Amedspor'a büyük saygısızlık: Amedspor'a tarlada idman yaptırdılar

TFF 2.ligde lider olan ve bu hafta Fethiyespor'a konuk olacak olan Amedspor'a ev sahibi tarfından büyük bir saygısızlık yapıldı.

Haberler 02.04.2024 - 14:13 Son Güncelleme : 02.04.2024 - 14:13

Diyarbakırda ağırladığı takımlara kendi tesisinde idman yaptıran Amedspora, Fethiyede, idman sahası dile bir tarlada idman yaptırılması tepkilere neden oldu.

Diyarbakırda, ağırladığı rakiplerine kendi tesislerinde idman yaptırarak ağırlayan Amedspora Fethiyede idman sahası diye bir tarlada idman yaptırdılar.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta lider olarak şampiyonluğa ilerleyen Amedspor, Fethiye depmasmanında bir şok yaşadı. Dün akşam uçak ile Diyarbakırdan Antalyaya geçen Amedspor, daha sonra yarın maçın yapılacağı Fethiyeye gaçti.

Fethiyespor yönetimi, Amedspora maç öncesi son idman için kuş uçmaz kervan geçmez bir tarlayı tahsis etti ve Amedspor orada idmanını yapmak zorunda kaldı.

Amedspor yönetimi ve futbolcularının büyük tepki gösterdiği olay, gözleri Diyarbakırda Amedsporun rakiplerini ağrılamasına çevirdi.
Diyarbakıra gelen rakiplerini kendi sahasında idman yaptıran, onları ağırlayan ve tatlı ikramında bulunan Amedsporun deplasmanda karşılaştığı bu maemele büyük tepki çekti.

Ana Sayfaya Git