Feyyaz Uçar, Van Büyükşehir Belediyespor'da

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş'ın eski milli futbolcusu Feyyaz Uçar ile teknik direktörlük konusunda anlaştı.

Haberler 14.01.2018 - 11:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Antalyada ikinci devre için kamp çalmalar devam eden Van Büyükehir Belediyespor, Feyyaz Uçar ile el skt.

Kentteki bir otelde düzenlenen basn toplantsnda konuan kulüp bakan Servet Yenitürk, oluturduklar gönüllü ekiple takm iyi yerlere getirmek istediklerini ifade etti.

Vann futbola susam bir kent olduunu anlatan Yenitürk, öyle konutu:

Biz de ilk hedefimiz olarak yeni hoca üzerinde çalmalar yaptk. Bu kapsamda tannm ve bilinen bir isim olan Feyyaz Uçar üzerinde karar kldk. Hocamz da elini kalbinin üzerine koydu ve paray bir kenara brakp bizlerle birlikte yola çkmak istedi. Birbirimize karlkl söz verdik. nanyoruz ki hocamza ve takmmza vereceimiz destekle baarl olacaz.

Transfer çalmalaryla da ilgili bilgi veren Yenitürk, u ana kadar Gökhan Ünal da olmak üzere 3 futbolcu ile anlatk. Transfer çalmalarmz hocamzn talepleri dorultusunda devam edecek. Devre arasnda transfer yapmak zor olur genelde ancak biz en iyi transferleri yapmak ve hocamzn talepleri dorultusunda çalacaz. ifadelerini kulland.

- Uçar: Takm istenilen seviyeye getireceiz

Feyyaz Uçar ise Beiktata futbol oynad dönemde Vana geldiini ve taraftardan çok etkilendiini dile getirdi.

O dönemde Van halknn ve taraftarlarnn futbola ne kadar bal olduunu gördüünü aktaran Uçar, Bunu hiçbir zaman unutmayacam. Van, deprem ve buna benzer birçok sorun yaad. Vanspor, kültür ve potansiyel olarak bu ligin takm deil. nallah bu sene bir balangç olacak ve Van Büyükehir Belediyesporu istenilen seviyeye getireceiz. dedi.

Birlik ve beraberlik içinde baarl olacaklarna inandklarn belirten Uçar, unlar kaydetti:

Yaplan transferlerin dnda ihtiyaç olmas durumunda bakanmz bize destek olacaklar sözünü verdi. Bu da bizi biraz rahatlatyor. çünkü kadroda biraz eksiklerimiz var. Bu eksikleri de inallah ksa sürede tamamlayacaz.

Toplantya kulüp asbakan Bedrettin Gökçenay da katld.

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Van Büyükehir Belediyespor, sezonun ilk yarsn 24 puan ve averajla 12. srada tamamlad.

Ana Sayfaya Git