Fikret Orman: "Beşiktaş'a hizmet etmekten vazgeçmeyeceğiz"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulüp dergisinin Ekim sayısında siyah-beyazlı camiaya seslendi.

Haberler 02.10.2018 - 09:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fikret Orman, Beikta Dergisinde yaymlanan yazsnda Olaanüstü Seçimli Genel Kurula da deinerek tüzüün ivedi olarak yenilenmesi gereken 4 maddesinin deitirildiini belirtti.

Fikret Orman, Kulübümüzün Olaanüstü Tüzük Tadil Genel Kurul Toplantsn ve Olaanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantsn geçtiimiz ay gerçekletirdik. Genel kurulumuzda tüzüümüzün ivedi olarak yenilenmesi gereken dört maddesini deitirdik. Olaanüstü Seçimli Genel Kurulunda oylarn kullanarak Beiktaa sahip çkan üyelerimize teekkür ediyorum. Kulübümüz ve ülkemiz açsndan zor bir süreç bizi bekliyor. Koullar ne olursa olsun Beiktaa hizmet edeceimize ve kulübümüzü en iyi yerlere getirme konusunda attmz admlardan asla vazgeçmeyeceimize inanmanz istiyorum dedi.

Ormann Beikta Dergisinde yaymlanan yazsnn devam öyle; Japonyann köklü medya kuruluu Mainichi-Sponichi grubu ile yaptmz global medya i ortakl da bunun en önemli göstergelerindendir. Mainichi-Sponichi grubunun Japonyadaki medya gücünün de destei ile çeitli projeleri birlikte hayata geçireceiz. Buradaki temel amacmz, Mainichi Gazetesi ve Japon kültürünü taraftarmza ve Türkiyeye tantrken, Beikta da önce Japonyada, sonra da Uluslararas anlamda daha fazla bilinirlie sahip bir marka haline getirmek.

Beikta Mogaz Takmmz, on beinci Süper Kupay müzemize getirirken, kadn voleybol takmmz da Balkan Kupasnn sahibi oldu. Kulübümüzün yatrmlarn güçlendirdii en genç branlarmzdan eSpor League of Legends Takmmz ise yükselme liginde sezonu ampiyon tamamlad ve gelecek sezondan itibaren Vodafone Freezone League of Legends ampiyonluk Liginde mücadele etme hakk kazand. Bizleri gururlandran takmlarmz tebrik eder, Beikta armasn tayan tüm sporcularmza yeni sezonlarnda baarlar dilerim.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduu Türkiye Cumhuriyetinin 95inci yldönümü heyecann yaamaktayz. En büyük Beiktal Atatürkün ilke ve inklaplarnn aydnlatt yolda azim ile ve kararllkla yürüyüümüz devam edecektir. Bu vesile ile tüm Türk ulusunun Cumhuriyet Bayramn kutluyorum.

Ana Sayfaya Git