Fikstür avantajı Diyarbekirspor’da

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’da bozuk olan moraller, şampiyonluk hedefi belirleyen takımların puan kaybetmesi, teselli oldu.

Haberler 28.02.2018 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Lider Darca Gençlerbirliinin kendi sahasnda Gölcükspora 1-0 yenilmesi ve Yeni Ordusporun da yine sahasnda Yeil Bursaya yenilmesiyle Diyarbekirsporun fazla kayb olmad. Liderle arasnda 4 puanlk fark bulunan Diyarbekirspor, kalan haftalarda önemli bir fikstür avantajna sahip olacak. Kalan maçlarn 6sn kendi sahasnda ve 4ünü deplasmanda oynayacak olan Diyarbekirsporun ampiyonluk adaylarndan sadece Darca Gençlerbirlii ile maç kald. Yartaki dier takmlar Yeni Orduspor, Anagold 24Erzincanspor ve Darca Gençlerbirliinin hem birbirleriyle hem de Play-Off mücadelesi veren takmlarla önemli maçlar var. Diyarbekirspor, kalan 10 maçn büyük bölümünü küme dümesi kesinleen ve ligde rahat pozisyonda olan takmlarla yapacak. Bu da ayr bir avantaj oluturuyor.

Diyarbekirsporun kalan maçlar

Bu hafta ligden dümesi kesinleen Kayseri Erciyessporla karlaacak olan Diyarbekirspor, gelecek hafta belki de sezonun en önemli maç olan mücadelede Darca Gençlerbirlii ile deplasmanda karlaacak. Yeil-Krmzl takm, kalan dier maçlarda kendi sahasnda Tire 1922, Van Büyükehir Belediyespor, 1461 Trabzon, Erokspor ve Yeil Bursa ile, deplasmanda da Turgutluspor, Gölcükspor ve Krkhansporla kar karya gelecek.

Ana Sayfaya Git