Futbol sahası kayak pistine dönüştürüldü

Muş Şehir Stadı, yoğun kar yağışının ardından yapılan düzenlemelerle kayaklı koşu pisti olarak kullanılmaya başlandı.

Haberler 29.12.2016 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

K mevsiminin çetin geçtii Muta, kar kalnl baz bölgelerde 1,5 metreye ulat.

Kentteki ehir stad, düzenlemeler yaplarak kayakl kou pisti olarak kullanlmaya baland. Futbol sahasnn etraf da kardan temizlenerek atletizm için uygun hale getirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Hamdullah Karda, AA muhabirine yapt açklamada, kar altnda kalan sahann gerekli düzenlemenin ardndan, kayakl kou sporu yapanlara tahsis edildiini söyledi.

- Sporcular memnun

Sahann üzerinde bir metrenin üzerinde kar biriktiini ve bu durumu avantaja çevirdiklerini anlatan Karda, Hem antrenörlerimiz hem de sporcularmz bu durumdan çok memnun. Sporcularmz antrenmanlarn aksatmadan sürdürüyor. Biz de elimizden gelen destei veriyoruz. Souk havaya aldrmadan sk bir ekilde hazrlanan tüm sporcularmza baarlar diliyoruz. dedi.

Atletizm Antrenörü Naim Koçlardan da kn antrenman alanlarnn çok azaldn söyledi.

Kapal alanlarn yetersiz kalmasyla ehir stadnda açlan pistlerde kayakl kou ve atletizm antrenmanlarnn yapldn ifade eden Koçlardan, artlarmz çok zor ama tutunmaya çalyoruz. Yazn düzenlenecek Dünya Yldzlar ampiyonas ve Avrupa Gençler ampiyonas için hedeflerimiz var. Önümüzdeki ubat aynda Portekizde yaplacak Avrupa Kulüpler ampiyonasna 5 sporcu ile katlacaz.Onun için sk bir ekilde hazrlanyoruz. diye konutu.

Sporcular souk havaya ramen ara vermeden antrenmanlarn sürdürüyor.

Ana Sayfaya Git