Futbola yakışmadı

Yeşil-Kırmızılı kulüp, Erzurumspor deplasmanında orta hakem ve rakip takımın taraftarlarının sergilediği tutumun futbolla yakışmadığını ifade ederek, "faşizan bir tutumla karşı karşıya kaldık" denildi.

Haberler 15.05.2017 - 08:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor toto 2. lig beyaz gurup takmlarndan Amedsportif Faaliyetler Kulübü bakan Nurullah Edemen, kritik Erzurumspor rovah maç öncesi açklama yapt. Açklamasnda Edemen öyle dedi; nsann yaamnda yaptklarndan dolay onur ve gurur duyaca iler olmal. te bende bütün bask, ötekiletirme, fiziksel ve rkç saldrlara ramen, bir spor kulübü olmaktan çok daha öte duygular besleyen ve duru sergileyen sporcusu, teknik heyeti, çalan ve en önemlisi milyonlar aan taraftar kitlesi olan amedspor kulübünün bakan olmaktan, bu kuruma ve halka hizmet etmekten büyük onur ve gurur duyuyorum. Benim bu kulüpte görev almama öncelik yapan herkese de ayrca teekkür ederim. Biz bu ie ba koyduk ve günün sonunda hereye ramen kazanan biz olacaz.

FAT KELMELER

Erzurum belediye sporun bizi yenmesinden dolay bir çok kulübün rakibimizi tebrik ederken kulland faist kelimeler içerikli mesajlar içinde, bekleyin sra sizede gelecek.Biz yola çkarken demitik direne direne kazanacaz. Evet direndik hemde birçok yaplana kar direndik ve kazanacaz. Sal günü lbe de kalan ufak bir hesab da görüp yola devam edeceiz.

ABENN YER ALDII BR MAç

Amedsyorun Teknik Direktörü Tanerde Erzurumspor karsnda alnan sonucu deerlendiren bir açklama geldi. Yeil-Krmzl ekibin teknik patronu öyle dedi;

Deplasmanda oynadmz Erzurum BB maçnda alm olduumuz malubiyetten ötürü üzgünüz. Bu maçta bana göre hak etmediimiz bir malubiyet aldk. Maç ksaca gerçekçi bir ekilde analiz edelim. Maçtan önce Erzurum teknik heyetine ve yönetimine göstermi olduu yakn ilgiden, dostluklarndan ötürü teekkür ederim. Ayrca çok sk güvenlik önlemi alan emniyet güçlerine de teekkürler. Buraya kadar her ey güzel. Her eyin çirkinletii ve aibenin girdii yer futbol sahas..!

Bana göre malubiyetin ana sebebi, 20 bin taraftarn çirkin ve ayrtrmac tezahüratlar ve maçn hakeminin onlara uymas. Hakemin vermi olduu kararlar, maçn çok önüne geçmitir. Biz dün bir maç kaybettik. Helal ho olsun ama turu kaybetmedik..! Bu tur Diyarbakrdan geçecek. Öyle 20 bin kiiyi arkana alarak hakemi etkileyip yanna alacaksn, maç kazanacaksn. 20 bin kii ile körpecik çocuklara ayrtrmac tezahürat yaptracaksn, ana avrat, soy sop küfredeceksin, sonra da Amedsporu yendik, avantajlyz diyeceksin.

90 DAKKA BOYUNCA KÖTÜ TEZAÜRAT

Ben yine de içim kan alayarak da olsa, adam gibi önce sevgili hocam Kemal Klç tebrik ettim daha sonra insandr hata yapar diye düündüüm maçn hakemi Süleyman Abay ve ekibini tebrik ettim. Fakat 90 dakika boyunca kötü tezahüratta bulunan ve kardeliimizi bölmeye çalan Erzurumspor taraftar çok ayp etti; bunu da belirtmek isterim.

imdi biz ne yapacaz? Her zaman olduu gibi yönetimimiz, taraftarmz, biz teknik heyet ve futbolcular hem sahada hem saha dnda Amedspora yakr bir ekilde misafir edip Erzurumspora o sahay dar edecek ve inallah finale admz yazdracaz. Bundan hiç kimsenin üphesi olmasn.

Ana Sayfaya Git