Futbolcular, Başkan Barakazi’yle bir araya geldi

Futbolcuları ağırlayan Bingöl Belediye Başkan Yücel Barakazi, “Spor ve sporcuyu desteklemeye devam edeceğiz. Takımlara verdiğimiz destek ve sağladığımız imkanlar, Bingöl’ümüzün gençliğine yapılan yatırımdır” dedi.

Haberler 04.04.2018 - 09:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

12 Bingölspor Kulübü Onursal Bakan Reat Ylmaz, Teknik direktör Ali Beykoz ve futbolcular ile U14 Türkiye ampiyonas Futbol müsabakasnda 2inci olan Yaamspor Kulübü sporcular Belediye Bakan Yücel Barakaziyi ziyaret etti.

Spora verilen destekle kentin gençliine yatrm yapldn belirten Bakan Barakazi, Bingöl Belediyesi olarak her zaman futbolu ve futbolcular destekliyoruz. Bu desteklerdeki asl amacmz, ilimiz gençliine yatrm yapmaktr. Enerji dolu bu gençliin yanl yollara saptamamas için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bugün burada bulunan 14 yandaki çocuklarmzn da ileride 12 Bingölspor ve büyük takmlarda forma giymelerini umuyoruzdedi.

12 Bingölsporun ligdeki durumunu da deerlendiren Barakazi; Son haftalardaki kötü gidiata Kozan Belediyespor ile son verildi. Elde edilen bu galibiyetle moral bulan futbolcularmz ve kulübümüz kalan maçlarna iyice hazrlanmal ve ligde kalmal. Tüm futbolcularmzda u öütte bulunmak istiyorum, baarmak için inanmamz gerekiyor. Her eyden önce inançl olmalyz. Sizlerle kazanlan her baar ilimiz gençliine ve tantmna büyük katklar salayacak.* ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git