Futbolcular da Kazan Kaldırdı!

Amed Sportif Faaliyetler’de futbolcular, alacakları ödenmediği için idmana çıkmadı. Futbolcular, alacakları tahsil edilmemesi durumunda hafta sonu Samsunspor ile oynanacak maça da çıkmayabilir

Haberler 31.08.2018 - 09:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü oyuncular, alacaklarn tahsil edemedii için idmana çkmad. Bugün akam saatlerine kadar 800 bin lira bulanmamas halinde kulübe transfer yasa uygulanacak.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü yönetiminin, geçtiimiz yllarda alaca bulunan futbolculara ödeme yapmamas nedeni ile TFF tarafndan transfer yasa getirilmesi tehlikesi ile kar karya kald. Yarn akam mesai bitimine kadar 800 bin lira bulup TFF üzerinden alacakl futbolculara ücreti yatrmamas halinde transfer yasa alacak olan kulüpte mevcut futbolcular da alacaklar nedeni ile bugün idmana çkmad.

BIçAK KEME DAYANDI

Kulüp binasnda basn mensuplarna açklamalarda bulunan Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Küçükbayrak, kulübün yaad ekonomik skntlar nedeni ile toplandklarn söyledi. Son dönemde bçak kemie dayand diyen Küçükbayrak, Dün 3 arkadamz idmana katlmamt, bugün bütün takm karar alarak idmana çkmama karar ald. Bunun sebebi de alacaklarna dönük ekonomik sorunlar. Sporcu arkadalarmz özveri ile çalyorlard, sonuçta bu iten ekmek kazanan insanlar. 2 ay boyunca çok çaltlar, böyle bir talepleri var. Kulübümüzün son dönemde yaad ciddi anlamdaki ekonomik krizden dolay bugün antrenmana çkmayacaklar. Ciddi bir duyarszlk var, i adamlarna STK temsilcilerine, bütün herkese gerektii zamanlarda çarlarda bulunduk. Öyle bir noktaya geldik ki Amedspor u anda gerçek anlamda ekonomik anlamda çkmazda. Biz bu anlamda yönetim olarak, hocalar olarak, oyuncular olarak bu tan altna elimizi soktuk, gerekirse gövdemizi de koyacaz ama özellikle ekonomik sknt ile ilgili duyarszlk bizi çok olumsuz etkiliyor diye konutu.

PARA ÖDENMEZSE LSANSLAR çIKMAYACAK

Bu hafta sonu Samsunspora konuk olacaklarn hatrlatan Küçükbayrak, öyle devam etti: Biliyorsunuz rakibimiz çok ciddi transferlere imza att. nann son antrenmana kadar çok ciddi çalma yürüttük, ama öyle bir noktaya geldik ki sporcuyu bu anlamda motive etmekte çok zorlanyoruz. Bu takmn federasyona olan 800 bin liraya yakn bir borcu var. Bu eer ödenmezse transfer yasa gelecek. Yarn mesai saatine kadar ödenmesi gereken para ödenmezse muhtemelen lisanslar çkmayacak. Amedsporun Samsunspor deplasmanna gitme konusunda çok ciddi skntlar olacak. Belik maça çkamayacak, belki eksi 3 puanla lige balayacak.

TÜRKYEDEK EN AZ BORçLU KULÜPLERDEN BRYZ

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Bakan Nurullah Edemen ise, takmlarnn kendilerine göre nedenlerle idmana çkmadn söyledi. Edemen, Bunun geçerli nedenleri var tabi, en son geçmi futbolcularn alaca ile ilgili bir transfer yasa çkt. 800 bin liraya yakn bir para vermemiz gerekiyor TFF üzerinden sporculara. Eer bunu ödeyemezsek yeni lisanslar çkaramayacaz. Birikmi skntlarn patlama andr. Birçok kulübün bu ekilde skntlar var ama kent bir ekilde birlik beraberlikle bu skntlar ortadan kaldrmak adna ortaklayor. Toplam borç anlamnda sürdürülebilir olmayan bir borç yok, belki Türkiyedeki en az borçlu kulüplerden biriyiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git